Babykamer, Babykamers

Babykamer Coming Kids Pebbles

Als één babykamer er heel bijzonder en sfeervol uitziet, is het wel babykamer Coming Kids Pebbles. Deze babykamer, met hele verschillende meubels die toch perfect bij elkaar passen, heeft een fraaie vintage uitstraling. De Coming Kids Pebbles kast, de Coming Kids Pebbles commode en het Coming Kids Pebbles ledikant zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook het materiaal waarvan de meubels zijn gemaakt, varieert. De kast en de commode zijn gemaakt van MDF-materiaal en het ledikant is gemaakt van grenenhout. Heb je de meubels het liefst in dezelfde kleur, dan is het meestal mogelijk om alle meubels in een grijze uitvoering te bestellen. Het is een aanrader om de meubels juist wel in verschillende kleuren te bestellen. Aangezien de Coming Kids Pebbles kast en de Coming Kids Pebbles commode wel veel dezelfde kenmerken hebben, zoals de ronde handgrepen, passen deze toch heel goed bij elkaar. De verschillende kleuren van de meubels zorgen juist voor een mooie variatie.

Lees meer...

Handige details van de Coming Kids Pebbles babykamer

Een complete Coming Kids Pebbles babykamer bestaat uit een Coming kids Pebbles kast, commode en ledikant. Het is ook mogelijk om en complete babykamer Coming Kids Pebbles babykamer zonder kast te kopen. Het Coming Kids Pebbles ledikant heeft een formaat van 60 x 120 cm. Deuren en laden van de Coming Kids Pebbles commode en kast beschikken over soft close geleiding, wat geruisloos openen en sluiten mogelijk maakt. Dit is handig als je bijvoorbeeld even snel wat uit een laatje wilt pakken terwijl je kindje in het ledikant ligt.

Voldoende opbergruimte

De kast en de commode van babykamer Coming Kids Pebbles bieden je voldoende opbergruimte voor de spulletjes van je kindje. De Coming Kids Pebbles kast bevat niet alleen legplanken, maar ook een hangroede. Dit laatste is ideaal als je kleertjes wilt ophangen. Babykamer Coming Kids Pebbles bestel je heel gemakkelijk online via Babypark.nl. Wij bezorgen de meubels bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Coming Kids Pebbles Babykamer

    De Coming Kids Pebbles Babykamer is uitgevoerd in een klassieke stijl in een moderne uitvoering. De meubels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en worden geleverd in een kleurstelling naar keuze.

    798,-

    718,20

1 Resultaten