Babykamer, Babykamers

Babykamer Stapelgoed Rock

Wil je van de kamer van je kindje echt een bijzonder plekje maken, dan is babykamer Stapelgoed Rock een echte aanrader. Deze babykamer heeft een authentiek, uniek design. De Stapelgoed Rock kast, het stapelgoed Rock ledikant en de Stapelgoed Rock commode hebben een stijlvolle, stoere uitstraling. De tekstopdrukken geven de meubels een extra speelse look. De meubels zijn gemaakt van MDF en massief hout. Een complete Stapelgoed Rock babykamer is verkrijgbaar met of zonder kast.

Lees meer...

Babykamer Stapelgoed Rock biedt voldoende opbergruimte

Je hebt de keuze uit een 1-deurs Stapelgoed Rock kast of een 2-deurs Stapelgoed Rock kast. Een 2-deurs kast biedt je net wat meer opbergruimte dan een 1-deurs kast. Het is maar net waar je de voorkeur aan geeft. De Stapelgoed Rock commode heeft drie ruime laden waarin je heel wat spulletjes kwijt kunt.

Combineer met Stapelgoed accessoires

Maak babykamer Stapelgoed Rock helemaal compleet met een aantal leuke accessoires van Stapelgoed. Denk bijvoorbeeld aan een Stapelgoed muurkussen of een Stapelgoed krukje. De accessoires van Stapelgoed zijn te mooi om niet te bestellen. Stuk voor stuk zijn ze bijzonder. Je hebt ze nodig voor de inrichting van de babykamer. Neem die ene, zachtroze trommel of dat grappige Stapelgoed wandhuisje. Zonder deze accessoires ziet de kamer van je kindje er een stuk minder leuk uit. Variatie is er volop! Wij verkopen vaak ook Stapelgoed behang dat heel goed past bij babykamer Stapelgoed Rock. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een mooie babykamer Stapelgoed Rock en bijpassende Stapelgoed accessoires online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie en een aantrekkelijke bezorgservice. Wil je ook gebruikmaken van onze montageservice? In de meeste gevallen is dit mogelijk. Onze vakbekwame monteurs zetten de meubels tegen een geringe vergoeding voor je in elkaar.

Lees minder...

1 Resultaten
  • Quick view

    Stapelgoed Rock Babykamer Grijs

    De Stapelgoed Rock Babykamer Grijs is een stoere babykamer waarbij hout en grijs met elkaar gecombineerd wordt. De meubels zijn van MDF / massief hout. Dankzij dit hoogwaardige materiaal gaan de meubels jarenlang mee.
    69,-
1 Resultaten