Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Babykamers

Babykamer Kidsmill Royal

De kast, de commode en het ledikant van babykamer Kidsmill Royal hebben prachtige, sierlijke details. Het design is klassiek en luxueus. Kenmerkend aan babykamer Kidsmill Royal zijn de pootjes onder de meubels en de elegante handgrepen aan de laden van de kast en de commode. Met de meubels van babykamer Kidsmill Royal maak je van de kamer van je kindje een heel gezellig plekje.

Lees meer...

Een complete babykamer Kidsmill Royal

Koop je een complete babykamer Kidsmill Royal, dan heb je een Kidsmill Royal ledikant, een Kidsmill Royal commode en een Kidsmill Royal kast. Het is ook mogelijk om een complete Kidsmill Royal babykamer te kopen zonder kast. Wat betreft het formaat van het Kidsmill Royal ledikant heb je de keus uit een exemplaar van 60 x 120 en 70 x 140 cm. De Kidsmill Royal kast heeft zowel een lade als legplanken. De Kidsmill Royal commode bevat twee grote en twee kleine laden waarin je heel wat spulletjes kunt opbergen. Om het commodeblad zit een rand om te voorkomen dat er spullen van het blad kunnen vallen. Alle meubels zijn gemaakt van hoogwaardig MDF-materiaal. Babykamer Kidsmill Royal voldoet aan de Europese veiligheidsnormering.

Soft close geleiding

Laden en deuren van de Kidsmill Royal commode en de Kidsmill Royal kast beschikken over soft close geleiding. Dit maakt geruisloos openen en sluiten mogelijk. Dit is handig als je even snel wat uit een laatje wilt pakken terwijl je kindje ligt te slapen. Babykamer Kidsmill Royal bestel je heel eenvoudig online via Babypark.nl. Wij bezorgen de meubels zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. In de meeste gevallen is het ook mogelijk om de meubels door onze vakbekwame monteurs te laten monteren. Hiervoor vragen wij een geringe vergoeding.

Lees minder...

  • Kidsmill Royal Babykamer Wit
    449,- Adviesprijs 0,-
  • Filteren

    1 product

    Populariteit
    Oval loader