Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Babykamer, Babykamers

Bopita Thijn babykamer

De Bopita Thijn babykamer is stijlvol en tijdloos door de witte kleur van de meubels. De sfeer is overzichtelijk en rustig in de Bobita Thijn babykamer, jij en je kindje zullen je al snel helemaal thuis voelen tussen de meubeltjes. Bekijk de Bopita Thijn babykamer gemakkelijk online op Babypark.nl.

Lees meer...

Hippe witte babykamer

Het design van de Bopita Thijn babykamer is wit en beschikt over eenvoudige maar hippe meubels. Doordat het design wit is en eenvoudig vormgegeven meubels heeft valt dit goed te combineren bij vrijwel elk interieur, dit is ideaal! Met kleine leuke details kun je de Bopita Thijn babykamer helemaal af en compleet maken. Doordat de meubels niet zoveel aandacht naar zich toe trekken kan de Thijn babykamer uitstekend gecombineerd worden met een opvallend behang of een in het oog springende muursticker. Zo maak je de babykamer hip en persoonlijk.

Eigenschappen van de Bopita Thijn babykamer

De kwaliteit van de meubels in de Bopita Tijn babykamer is zeer goed. Door de drie ruime lades van de commode en de kast kun je de kleding en spullen van je kindje goed kwijt. Met de soft close deuren kun je de kast en lades geruisloos sluiten. Zo maak je je kindje dan ook niet wakker wanneer hij of zij aan het slapen is. Het babybed is is verstelbaar waardoor je kindje veilig in het babybed ligt en altijd op de juiste hoogte.

Lees minder...

Filters

Prijs
Afwerking
Filteren

2 producten

  • Bopita Thijn Babykamer Wit
    0,- 618,-
  • Filteren

    2 producten

    Oval loader