Babykamer, Babykamers

Bright complete babykamers

 

Babykamer Bright heeft een mooi minimalistisch design. Kenmerkend zijn de rechthoekige vlakken die steeds bij de meubels terugkomen. Babykamer Bright heeft een prachtige, moderne uitstraling. De Bright babykamer bestaat meestal uit een Bright ledikant en een Bright commode. Het Bright ledikant is desgewenst aan te vullen met een bijpassende lade. Een lade is handig om spulletjes voor je kindje in op te bergen, zoals beddengoed. Je hoeft hiervoor geen ruimte in te leveren, want het ledikant neemt toch al ruimte in beslag. Dat maakt een extra lade bij het Bright ledikant heel aantrekkelijk!

 

Lees meer...

De aankleding van babykamer Bright

Hoe richt je de babykamer in? Met babykamer Bright Wit kun je alle kanten uit. Zelfs een witte inrichting kan heel betoverend zijn. Kies je voor een witte inrichting, dan kun je mooi 'spelen' met verschillende witte tinten, bijvoorbeeld roomwit, wit met een lichtbruine tint, kraakhelder wit. Ook aardetinten als lichtgrijs of taupe passen hier perfect bij. Je krijgt dan algauw een meer klassieke uitstraling. Met een witte, rechttoe rechtaan kamer als babykamer Bright matchen ook uitgesproken kleuren als mintgroen, kobaltblauw en fuchsia heel goed. Kies bijvoorbeeld voor opsmuk met strakke lijnen, zodat je helemaal binnen de stijl van babykamer Bright blijft. Hang bijvoorbeeld meerdere kobaltblauwe en mintgroene lijstjes van verschillende grootte op.

 

Babykamer Bright laten bezorgen en monteren

Ben je overtuigd geraakt van de voordelen van babykamer Bright? De Bright babykamer is online te bestellen via onze webshop. Profiteer van onze Laagste Prijs Garantie en onze aantrekkelijke bezorgservice! Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op over de leverdatum. Wij bezorgen de Bright babykamer op het moment dat jou het beste uitkomt. Meestal is het ook mogelijk om babykamer Bright door onze vakbekwame monteurs te laten monteren. Wij vragen hiervoor een geringe vergoeding.Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Kidsmill Bright Babykamer Wit

    De Kidsmill Bright Babykamer Wit heeft een mooi minimalistische design. Kenmerkend zijn de kubusvormen die steeds weer terugkomen. De meubels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoen aan de veiligheidseisen.

    819,-

    55,-

1 Resultaten