Babykamer, Babykamers

Babykamer Kids Factory Worker

De speels vormgegeven meubels van babykamer Kids Factory Worker geven het slaapvertrek van je baby de stijl die het verdient: klassiek met een knipoog. Verder bieden de Kids Factory Worker commode en de Kids Factory Worker kast je meer dan voldoende opbergruimte.

Lees meer...

Babykamer Kids Factory Worker roept herinneringen op

De zijkanten van de commode en het bed en de deurtjes van de linnenkast bestaan uit verticale planken die aan elkaar bevestigd zijn door een horizontale plank. Je ziet beelden voor je van een arbeidersgezin van begin deze eeuw. Vader timmert met een aantal planken nog snel wat meubels in elkaar. Tegelijkertijd zie je meteen dat ledikant, linnenkast en commode een perfecte afwerking ondergingen. Ook de metalen meubels zijn vrucht van uitgebreid onderzoek naar stijl en gebruiksvriendelijkheid. De ontwerpers gingen niet over één nacht ijs. Babykamer Kids Factory Worker is tot in de puntjes uitgedacht. En het resultaat is er naar. De kamer is werkelijk een plaatje om te zien. Ook de bijzondere poten onder de meubels en de opvallende, grove handgrepen aan deuren en laden passen perfect in het geheel.

Een complete babykamer Kids Factory Worker kopen

Koop je een complete babykamer Kids Factory Worker, dan heb je alle meubels die nodig zijn voor het inrichten van een babykamer: een Kids Factory Worker kast, een Kids Factory Worker commode en een Kids Factory Worker ledikant. Een volledige babykamer zonder kast is meestal ook verkrijgbaar. Het Kids Factory Worker ledikant is meestal verkrijgbaar in het formaat van 60 x 120 cm. Alle meubels zijn gemaakt van massief vurenhout in combinatie met MDF-materiaal. Babykamer Kids Factory Worker bestel je snel en gemakkelijk online via Babypark.nl. Bij ons profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Wij bezorgen de meubels zo snel mogelijk bij je thuis, op het moment dat jou het beste uitkomt.

Lees minder...

1 Resultaten
  • Quick view

    Kids Factory Worker Babykamer Wit

    De Kids Factory Worker Babykamer Wit bestaat uit robuuste meubels, gemaakt van verschillende, aan elkaar bevestigde planken. De deuren en lades van de meubels zijn voorzien van mooie, metalen handgrepen.

    1.449,-

    379,-

1 Resultaten