Wandrekken

Een wandrek boven de commode is meer dan praktisch. Je zet er spulletjes neer die je nodig hebt tijdens het verschonen van de kleine. Alles wat je op dat moment nodig hebt, ligt zo binnen handbereik.

Lees meer...

Plank of kastje
Overigens bestaat een wandrek niet per se uit een plank waarop je spulletjes kunt neerzetten. Sommige zijn voorzien van een aantal vakken of laden. Andere bestaan alleen uit een groot vak, eventueel afgesloten met een deurtje, voor datgene wat je het liefst uit het zicht legt.

Knoppen en haakjes
Moet jouw ideale wandrek ook nog deels dienst doen als kapstok? Ook dat kan. Veel wandrekken zijn voorzien van knoppen of haakjes voor het ophangen van kledingstukken, tassen of wat je ook maar wilt. Er is zelfs een wandrek met elastiek om spullen achter te hangen. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is mogelijk!

Lees minder...
73 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Quick view

  KidsDepot Mexy Rotan Wandrek

  De KidsDepot Mexy Rotan Wandrek is een leuke meubelstuk in een uniek design. Daarnaast is het rotan materiaal ook erg natuurlijk. Dit rek bevat twee legplankjes om het geheel compleet te maken.
  39,95
 • Quick view

  Kidsmill Nikki Wandrek

  Het Nikki Wandrek zorgt voor extra ruimte boven de Nikki commode. Op het wandrek kun je diverse spulletjes kwijt zoals een haarlokdoosje of een spaarpotje of verzorgingsproducten. Een handige accessoire dus!

  70,-

  59,-

 • Quick view

  Bopita Paris Wandrek Wit / Eiken

  Het Bopita Paris Wandrek Wit / Eiken is gemaakt van hoogwaardig MDF en eiken materiaal. Daarnaast is het wandrek leuk te combineren met producten uit de Bopita Paris serie. Voorzien van een stijlvol design.
  69,-
 • Quick view

  Kidsmill Brent Wit Wandrek

  Het Kidsmill Brent Wit Wandrek is een praktisch en handig wandrek, passend bij de kamer Brent Wit. Ideaal om kleine spullen op te plaatsen of voor decoratie van je kamer.

  52,-

  45,-

 • Quick view

  KidsDepot Alec Wandschap Rotan

  De KidsDepot Alec Wandschap Rotan is een leuke meubelstuk in een uniek design. Daarnaast is het rotan materiaal ook uniek. De schap beschikt over vier ophanghaken met een wandplank daarboven.
  48,95
 • Quick view

  Vipack Kiddy Hangplank 45 cm

  De Vipack Kiddy Hangplank 45 cm maakt van de muur net even een ander aanzicht. Het komt zowel op de babykamer als kinderkamer goed tot zijn recht. Het is gemaakt van kwalitatief MDF materiaal.
  40,-
 • Quick view

  Vipack Kiddy Hangplank 65 cm

  De Vipack Kiddy Hangplank 65 cm maakt van de muur net even een ander aanzicht. Het komt zowel op de babykamer als kinderkamer goed tot zijn recht. Het is gemaakt van kwalitatief MDF materiaal.
  50,-
 • Quick view

  Bopita Lucca Wandrek Wit

  Het Bopita Lucca Wandrek Wit is een kwalitatief wandrek wat als detail beschikt over cognac riempjes. Het is gemaakt van kwalitatief MDF materiaal. Het wordt geleverd exclusief bevestigingsmateriaal.

  55,-

  46,75

 • Quick view

  KidsDepot Messa Rotan Wandrek

  De KidsDepot Messa Rotan Wandrek is een leuke meubelstuk in een uniek design. Daarnaast is het rotan materiaal ook erg natuurlijk. Dit rek bevat twee legplankjes om het geheel compleet te maken.
  39,95
 • Quick view

  Bopita Narbonne Wandrek Wit

  Het Bopita Narbonne Wandrek Wit is een mooi wandrek wat beschikt over 6 ophangknoppen. De landelijke stijl komt door de groeven en de omlijsting die dit wandrek heeft. Een leuke aanvulling bij de commode.
  65,-
 • Quick view

  Bopita Anne Wandrek Wit

  Het Bopita Anne Wandrek Wit is voorzien van een stijlvol design en is afgewerkt met een dekkende witte lak. Hiermee maak je de Bopita Anne kamer helemaal af! Verder is het rek gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  49,-

  41,65

 • Quick view

  KidsDepot Armin Wandschap Rotan

  De KidsDepot Armin Wandschap Rotan is een leuke meubelstuk in een uniek design. De schap beschikt over een houten plank wat gecombineerd is met een rotan materiaal. Een opbergplank waar een kindje niet gauw bij komt.
  48,95
 • Quick view

  Bopita Fenna Wandrek Grey / Naturel

  De Bopita Fenna Wandrek Grey / Naturel beschikt over een legplankje in de kleur naturel. Een leuke aanvulling bij de Fenna babykamer van Bopita. Het wandplankje wordt exclusief schroeven geleverd en is eenvoudig te monteren.

  59,-

  55,-

 • Quick view

  Sebra Single Wandrek Classic White

  Het Sebra Single Wandrek Classic White biedt genoeg ruimte voor alle spulletjes van je kindje. Het heeft een eenvoudige en strakke stijl. Gemaakt van hoogwaardig materiaal zodat je er veel jaar plezier van hebt.
  59,95
 • Quick view

  Kidsmill Lasse Wandrek

  Het Kidsmill Lasse Wandrek is een must-have wanneer je in het bezit bent van de Kidsmill Lasse Commode. Het wandrek biedt extra ruimte voor bijvoorbeeld accessoires of verzorgingsproducten. Erg handig dus!

  73,-

  59,-

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Wandrek Wit Mat / Naturel

  Kidsmill Sixties Wandrek Wit Mat / Naturel biedt de ruimte voor de verzorgingsspullen van je kleintje of voor andere decoratie. Het heeft een eenvoudige en strakke stijl. Gemaakt van kwalitatief MDF zodat je er veel jaar plezier van hebt.

  62,-

  56,-

 • Quick view

  Kidsmill Modular Wandrek Mat Zwart

  Het Kidsmill Modular Wandrek Mat Zwart maakt de Modular babykamer helemaal af. Het wandrek is gemaakt van een heel dun metaal, namelijk staal, en past perfect bij het moderne design van de meubels van de Modular babykamer.

  154,-

  139,-

 • Quick view

  Kidsmill Bretagne Wandrek Wit

  Het Kidsmill Bretagne Wandrek Wit is een mooie aanvulling op de babykamer voor je kindje. Extra leuk wanneer je ook andere meubels uit de Kidsmill Bretagne Wit Serie zoals de commode gebruikt hebt om de babykamer in te richten.
  67,-
 • Quick view

  Bopita Charlotte Wandrek Wit

  Het Bopita Charlotte Wandrek Wit heeft een leuk en sierlijk design wat een praktische aanvulling is bij de babykamer van deze serie. Gemaakt van MDF en is afgewerkt met milieu- en kindvriendelijke lak.
  79,-
 • Quick view

  Kidsmill Liv Bladvergroter Naturel

  Met de Kidsmill Liv Bladvergroter Naturel verleng je het commodeblad van de Liv commode, zo heb je genoeg ruimte om je kindje te verzorgen. De bladvergroter is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  98,-

  89,-

 • Quick view

  Europe Baby Nova Wandrek Eiken

  Het Europe Baby Nova Wandrek Eiken is een must-have wanneer je in het bezit bent van de Europe Baby Nova Commode. Het wandrek biedt extra ruimte voor accessoires of verzorgingsproducten. Erg handig dus!

  32,-

  29,-

 • Quick view

  Kidsmill Brent Wandrek Oldwood

  Praktisch en handig wandrek, passend bij de babykamer Brent Oldwood. Ideaal om kleine spullen op te plaatsen of voor decoratie van je kamer.

  39,-

  35,-

 • Quick view

  Kidsmill Accent Wandplanken Wit

  De Kidsmill Accent Wandplanken Wit zijn een mooie aanvulling voor boven een commode. Je kunt op de witte wandplanken diverse spulletjes zetten die je anders niet kwijt kunt op de commode of elders in de babykamer.

  70,-

  59,-

 • Quick view

  Bopita Lisa Wandrek Wit / Naturel

  De Bopita Lisa Wandrek Wit / Naturel beschikt over twee witte legplanken welke bevestigd zijn aan beukenhouten latten. Een leuke aanvulling bij de commode van deze serie. Gemaakt van MDF wat is gecombineerd met beukenhout.

  65,-

  55,25

73 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4