Basicline wandrekken

 

Een wandrek in de babykamer is zeer praktisch. Je kunt een wandrek boven de commode plaatsen en gebruiken voor het uitstallen van verzorgingsspulletjes zoals zalfjes en shampoo, maar ook bijvoorbeeld een leuke beer of een doosje voor het eerste haarlokje. Bij Babypark zijn er diverse wandrekken verkrijgbaar.

 

Lees meer...

Sfeervolle en praktische Basicline wandrekken

Basicline wandrekken heb je in verschillende soorten en materialen. De meeste Basicline wandrekken hebben ophanghaakjes waaraan je bijvoorbeeld kleding van je kindje kunt ophangen. Je kunt een Basicline wandrek ook ophangen bij de deur zodat je deze als kapstok kunt gebruiken. Sommige Basicline wandrekken zijn in dezelfde kleur en stijl gemaakt als bepaalde Basicline meubels. Het is een aanrader om een Basicline wandrek te combineren met meubels van dezelfde stijl.

 

Over Basicline

Het merk Basicline produceert producten die eenvoudig zijn in ontwerp en in gebruik zonder allerlei extra snufjes. Bij Babypark vind je een grote collectie van Basicline, op de website staat de actuele voorraad. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Basicline Montana Wandrek Wit

    Prachtige wandrek Montana wat vervaardigd is van MDF en heeft een mooie uitstraling. Op de plank van het wandrek kunnen een aantal spulletjes neergezet worden.

    68,-

    39,-

1 Resultaten
Trustpilot