Wandrekken

Een wandrek boven de commode is meer dan praktisch. Je zet er spulletjes neer die je nodig hebt tijdens het verschonen van de kleine. Alles wat je op dat moment nodig hebt, ligt zo binnen handbereik.

Lees meer...

Plank of kastje
Overigens bestaat een wandrek niet per se uit een plank waarop je spulletjes kunt neerzetten. Sommige zijn voorzien van een aantal vakken of laden. Andere bestaan alleen uit een groot vak, eventueel afgesloten met een deurtje, voor datgene wat je het liefst uit het zicht legt.

Knoppen en haakjes
Moet jouw ideale wandrek ook nog deels dienst doen als kapstok? Ook dat kan. Veel wandrekken zijn voorzien van knoppen of haakjes voor het ophangen van kledingstukken, tassen of wat je ook maar wilt. Er is zelfs een wandrek met elastiek om spullen achter te hangen. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is mogelijk!

Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Bopita Pebble Wood Wandrek Gravelwash

  De Bopita Pebble Wood Wandrek Gravelwash beschikt over twee opbergplanken. Het wandrek bestaat uit grenen in een wash finish waardoor je de nerven ziet en het robuust oogt.
  65,-
 • Quick view

  Bopita Diva Wandrek Wit

  Het Bopita Diva Wandrek Wit beschikt over vier ophangknoppen waaraan kleertjes gehangen kunnen worden. Daarnaast beschikt het over een sierlijk randje. Een mooi en kwalitatief wandrek wat is vervaardigd van MDF.
  95,-
 • Quick view

  Bopita Kyan Wandrek Deep Grey / Naturel

  De Bopita Kyan Wandrek Deep Grey / Naturel heeft een strak design en beschikt over twee opbergplanken. Het wandrek is handig om boven de commode te hangen. Het wandrek is vervaardigd van kwalitatief MDF.
  69,-
 • Quick view

  Bopita Verona Wandrek Wit

  Het Bopita Verona Wandrek Wit is een leuke uitbreiding bij de Bopita Verona Babykamer Wit. Het beschikt over een ophangrekje en een legplank. En het is gemaakt van kwalitatief MDF. .
  59,-
 • Quick view

  Bopita Charlotte Wandrek Wit

  Het Bopita Charlotte Wandrek Wit heeft een leuk en sierlijk design wat een praktische aanvulling is bij de babykamer van deze serie. Gemaakt van MDF en is afgewerkt met milieu- en kindvriendelijke lak.
  79,-
 • Quick view

  Bopita Levi Wandrek White / Greywash

  De Bopita Levi Wandrek White / Greywash is een kwalitatief wandrekje wat een leuke aanvulling is bij de Bopita Levi commode. Het is gemaakt van MDF en beschikt over een milieu- en kindvriendelijke lak.
  65,-
 • Quick view

  Bopita Fiore Wandrek Wit

  Het Bopita Fiore Wandrek Wit beschikt over drie ophangknoppen met daarboven een horizontale plank waarop je decoratie of verzorgingsspullen kan zetten. Een mooi wandrek in MDF waar je lang plezier van hebt.
  49,-
 • Quick view

  Bopita Narbonne Wandrek Wit

  Het Bopita Narbonne Wandrek Wit is een mooi wandrek wat beschikt over 6 ophangknoppen. De landelijke stijl komt door de groeven en de omlijsting die dit wandrek heeft. Een leuke aanvulling bij de commode.
  65,-
 • Quick view

  Bopita Lynn Wandrek Wit

  De Bopita Lynn Wandrek Wit beschikt over een legplankje met daaronder 4 uitsparingen om wat aan te hangen. Een leuke aanvulling bij de Lynn babykamer van Bopita. Het wandplankje wordt exclusief schroeven geleverd.
  75,-
 • Quick view

  Bopita Lisa Wandrek Wit / Naturel

  De Bopita Lisa Wandrek Wit / Naturel beschikt over twee witte legplanken welke bevestigd zijn aan beukenhouten latten. Een leuke aanvulling bij de commode van deze serie. Gemaakt van MDF wat is gecombineerd met beukenhout.
  65,-
10 Resultaten