16 Resultaten
 • Quick view

  Bopita Lucca Wandrek Wit

  Het Bopita Lucca Wandrek Wit is een kwalitatief wandrek wat als detail beschikt over cognac riempjes. Het is gemaakt van kwalitatief MDF materiaal. Het wordt geleverd exclusief bevestigingsmateriaal.
  55,-
 • Quick view

  Bopita Job Wandrek Vintage Honey

  Dit Bopita Job Wandrek Vintage Honey is een handig item om boven de commode van deze serie te hangen. Het is gemaakt van grenenhout in visgraatmotief en daarop een zwarte plank.
  65,-
 • Quick view

  Bopita Indy Wandrek Wit

  De Bopita Indy Wandrek Wit heeft een standaard en tijdloos design en beschikt over een legplankje. Het meubel is handig om boven de commode van deze serie te hangen. Het is gemaakt van kwalitatief MDF.
  39,-
 • Quick view

  Bopita Thijn Wandrek Wit

  Het Bopita Thijn Wandrek Wit heeft een standaard model en heeft twee legplanken. Dit wandrek kan eventueel boven de commode worden gehangen en daarop kunnen spullen gezet worden die elke dag gebruikt worden.
  49,-
 • Quick view

  Bopita Anne Wandrek Wit

  Het Bopita Anne Wandrek Wit is voorzien van een stijlvol design en is afgewerkt met een dekkende witte lak. Hiermee maak je de Bopita Anne kamer helemaal af! Verder is het rek gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  49,-
 • Quick view

  Bopita Emma Wandrek Wit / Grijs

  Het Bopita Emma Wandrek Wit / Grijs is een praktisch meubel om boven de commode. Dit meubel bestaat uit twee kleuren wat deze serie kenmerkt. Het is gemaakt van kwalitatief MDF en is afgewerkt in een lak op waterbasis.
  39,-
 • Quick view

  Bopita Lisa Wandrek Wit / Naturel

  De Bopita Lisa Wandrek Wit / Naturel beschikt over twee witte legplanken welke bevestigd zijn aan beukenhouten latten. Een leuke aanvulling bij de commode van deze serie. Gemaakt van MDF wat is gecombineerd met beukenhout.
  65,-
 • Quick view

  Bopita Camille Wandrek Wit

  Het Bopita Camille Wandrek Wit is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal. Daarnaast is het wandrek leuk te combineren met producten uit de Bopita Camille serie. Het wandrek is voorzien van een stijlvol design.
  95,-
 • Quick view

  Bopita Fenna Wandrek Grey / Naturel

  De Bopita Fenna Wandrek Grey / Naturel beschikt over een legplankje in de kleur naturel. Een leuke aanvulling bij de Fenna babykamer van Bopita. Het wandplankje wordt exclusief schroeven geleverd en is eenvoudig te monteren.
  65,-
 • Quick view

  Bopita Corsica Wandrek Wit

  Het Bopita Corsica Wandrek Wit is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal. Daarnaast is het wandrek leuk te combineren met producten uit de Bopita Corsica serie. Het wandrek is voorzien van een stijlvol design.
  55,-
 • Quick view

  Bopita Narbonne Wandrek Wit

  Het Bopita Narbonne Wandrek Wit is een mooi wandrek wat beschikt over 6 ophangknoppen. De landelijke stijl komt door de groeven en de omlijsting die dit wandrek heeft. Een leuke aanvulling bij de commode.
  69,-
 • Quick view

  Bopita Belle Wandrek Wit

  De Bopita Belle Wandrek Wit is een kwalitatief wandrek in een sierlijke look. Het is afgewerkt met een kindvriendelijke en milieubewuste lak. En het is een praktische aanvulling boven de commode.
  75,-
 • Quick view

  Bopita Paris Wandrek Wit / Eiken

  Het Bopita Paris Wandrek Wit / Eiken is gemaakt van hoogwaardig MDF en eiken materiaal. Daarnaast is het wandrek leuk te combineren met producten uit de Bopita Paris serie. Voorzien van een stijlvol design.
  69,-
 • Quick view

  Bopita Charlotte Wandrek Wit

  Het Bopita Charlotte Wandrek Wit heeft een leuk en sierlijk design wat een praktische aanvulling is bij de babykamer van deze serie. Gemaakt van MDF en is afgewerkt met milieu- en kindvriendelijke lak.
  79,-
 • Quick view

  Bopita Milo Wandrek Steel Grey

  De Bopita Milo Wandrek Steel Grey is voorzien van één ruime legplank en drie knopjes. Verder is het wandrek afgewerkt met een grijze lak die de houtnerf accentueert. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  75,-
 • Quick view

  Bopita Fenna Wandrek Wit / Naturel

  De Bopita Fenna Wandrek Wit beschikt over een legplankje in de kleur naturel. Een leuke aanvulling bij de Fenna babykamer van Bopita. Het wandplankje wordt exclusief schroeven geleverd en is eenvoudig te monteren.
  59,-
16 Resultaten
Trustpilot