Childhome wandrekken

Vul het interieur van de kinderkamer aan met een Childhome wandrek. Zo’n wandrek ziet er heel gezellig uit en is ook handig. Je kunt er allerlei kleine spulletjes op kwijt. Bekijk op deze pagina ons complete assortiment Childhome wandrekken.

Handig voor elke dag

Aan een Childhome wandrek beleef je elke dag plezier. Een Childhome wandrek hang je bijvoorbeeld op boven de commode. De spulletjes die je op het wandrek neerzet, kun je elke dag gebruiken bij het verschonen en het aan- en uitkleden van je kindje. Lees meer...

Originele Childhome wandrekken

Sommige Childhome wandrekken zien er heel bijzonder uit. Denk bijvoorbeeld aan een Childhome wandrek in de vorm van een indianentent of een wolk. Zo’n Childhome wandrek ziet er heel speels uit en past dan ook perfect in een kinderkamer. Koop vandaag nog een mooi Childhome wandrek via onze webshop en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice!

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Childhome Huis Wandrek Met Krijtbord

  Het Childhome Huis Wandrek Met Krijtbord is een onmisbare accessoire voor op een babykamer. Het wandrek is ideaal om kleine spulletjes bij de hand te hebben of het kan dienst doen als decoratie.
  49,95
 • Quick view

  Childhome Tipi Wandrek Naturel Wit

  Het Childhome Tipi wandrek is een onmisbare accessoire voor op een babykamer. Het wandrek is ideaal om kleine spulletjes bij de hand te hebben of het kan dienst doen als decoratie.

  29,95

  27,49

 • Quick view

  Childhome Metalen Wandrek Wolk

  Het Childhome Metalen wandrek is een onmisbare accessoire voor op een babykamer. Het wandrek is ideaal om kleine spulletjes bij de hand te hebben of het kan dienst doen als decoratie.

  19,95

  17,06

3 Resultaten
Trustpilot