Verschillende Coming Kids wandrekken te koop

 

Een wandrek om leuke accessoires op te zetten
Een wandrek op de babykamer staat niet alleen leuk, maar het is ook functioneel. Zo heb je een plankje waar je alle leuke boekjes of knuffels van je baby op kunt zetten. Een Coming Kids wandrek kun je kopen in combinatie met de rest van de meubels voor de babykamer. Kies er eenzelfde bedje en kast bij uit en vrolijk de kamer op met leuke kleurtjes en grappige accessoires. Ook deze kun je van Coming Kids kopen. Zo word de kamer echt gezellig.

Lees meer...

 

Koop een wandrek van Coming Kids bij Babypark
Wandrekken van Coming Kids koop je gewoon in de online shop van Babypark. Dat is voor jou net zo gemakkelijk. Je kunt er namelijk meteen andere spulletjes voor de baby bij uitzoeken die erbij passen. Alle verschillende benodigheden staan heel overzichtelijk op de site, zodat je niet lang hoeft te zoeken. De Coming Kids wandrekken zijn zo nu en dan in de aanbieding, dus houd deze site in de gaten. Zo kun je heel voordelig je babykamer inrichten.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Coming Kids Bliss Wandplank Seagreen

  De Coming Kids Bliss Wandplank Seagreen heeft opvallende lederen lussen in een cognac kleur met koperen knopjes. Deze eigentijdse wandplank vormt een perfecte match met de stijlvolle Coming Kids Bliss Commode.

  89,-

  80,10

 • Quick view

  Coming Kids Framed Wandkastje

  Met Coming Kids Framed Wandkastje heeft een leuk detail: namelijk een achterkant die voorzien is van een krijtbord. Het wandkastje is perfect te combineren met het Framed ledikant uit de collectie van Coming Kids.
  59,-
 • Quick view

  Coming Kids Pebbles Wandplank

  De Coming Kids Pebbles Wandplank heeft een opvallende vintage stijl. De wandplank is perfect te combineren met de commode uit de Pebbles serie van Coming Kids. De wandplank maakt de babykamer helemaal af.

  89,-

  80,10

 • Quick view

  Coming Kids Wandrek / Huisje Scandi

  Coming Kids Wandrek / Huisje Scandi is voorzien van 4 opbergvakken waarin verschillende spulletjes neergelegd kunnen worden. Het ziet er gezellig uit in de ruimte waar het opgehangen wordt!
  89,-
 • Quick view

  Coming Kids Bliss Wandplank Wit

  De Coming Kids Bliss Wandplank Wit heeft opvallende lederen lussen in een camel kleur met gouden knopjes. Deze eigentijdse wandplank vormt een perfecte match met de stijlvolle Coming Kids Bliss Commode.

  89,-

  80,10

5 Resultaten