Een wandrek voor je babykamer kopen

 

Kies voor de handige Europe baby wandrekken
In de kinderkamer is een Europe baby wandrek een handige accessoire om te hebben. Hang het wandrek bijvoorbeeld boven de commode zodat je er de verzorgingsspulletjes van je baby op kunt zetten. De wandrekken van Europe baby voldoen aan de Europese veiligheidsnorm en je kunt ze dus zonder zorgen kopen. Houd de website van Babypark in de gaten voor een aanbieding voor deze leuke wandrekken.

Lees meer...

 

Productinformatie
Een wandrek van Europe baby is online verkrijgbaar in veel verschillende stijlen en uitvoeringen. Kies bijvoorbeeld voor een wandrek met een plank, een laatje, een opstaande rand of een groot opbergvak. Zo kun je gemakkelijk de voor jou beste manier van opbergen vinden. Kijk voor meer informatie over de specifieke eigenschappen van het Europe baby wandrek van jouw keuze onder de kopjes "productinformatie" en "specificaties." Hier vind je onder andere de afmetingen en het materiaal waarvan het wandrek is gemaakt.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Europe Baby Sterre Wandrek Wit

  Dankzij dit Europe Baby Sterre Wandrek Wit kun je extra spulletjes op de babykamer van je kindje opbergen. Een kwalitatief wandrek wat erg mooi staat boven de commode van deze serie.

  55,-

  49,-

 • Quick view

  Europe Baby Sylt Wandrek Wit

  Het Europe Baby Sylt Wandrek Wit is een onmisbare accessoire voor bij de babykamer Sylt Wit. Het stijlvolle wandrek is ideaal om kleine spulletjes bij de hand te hebben of het kan dienst doen als decoratie.
  35,-
 • Quick view

  Europe Baby Atlantic Wandrek Wit

  Het Europe Baby Atlantic Wandrek Wit is ideaal om aan de muur te hangen of om boven de commode te hangen. Je kunt er heel veel leuke spulletjes op kwijt.

  63,-

  57,-

 • Quick view

  Europe Baby Sylt Wandrek Oak

  Het Europe Baby Sylt Wandrek Oak is een onmisbare accessoire voor bij de babykamer Sylt Wit. Het stijlvolle wandrek is ideaal om kleine spulletjes bij de hand te hebben of het kan dienst doen als decoratie.

  39,-

  35,-

 • Quick view

  Jelle Wandrek Wit

  Heeft een stoer interieur en 100 % natuurlijke materiaal je voorkeur, dan is dit wandrek Jelle iets voor jou.

  60,-

  29,-

5 Resultaten