Een wandrek voor je babykamer kopen

 

Kies voor de handige Europe baby wandrekken
In de kinderkamer is een Europe baby wandrek een handige accessoire om te hebben. Hang het wandrek bijvoorbeeld boven de commode zodat je er de verzorgingsspulletjes van je baby op kunt zetten. De wandrekken van Europe baby voldoen aan de Europese veiligheidsnorm en je kunt ze dus zonder zorgen kopen. Houd de website van Babypark in de gaten voor een aanbieding voor deze leuke wandrekken.

Lees meer...

 

Productinformatie
Een wandrek van Europe baby is online verkrijgbaar in veel verschillende stijlen en uitvoeringen. Kies bijvoorbeeld voor een wandrek met een plank, een laatje, een opstaande rand of een groot opbergvak. Zo kun je gemakkelijk de voor jou beste manier van opbergen vinden. Kijk voor meer informatie over de specifieke eigenschappen van het Europe baby wandrek van jouw keuze onder de kopjes "productinformatie" en "specificaties." Hier vind je onder andere de afmetingen en het materiaal waarvan het wandrek is gemaakt.

Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Europe Baby Nova Wandrek Eiken

  Het Europe Baby Nova Wandrek Eiken is een must-have wanneer je in het bezit bent van de Europe Baby Nova Commode. Het wandrek biedt extra ruimte voor accessoires of verzorgingsproducten. Erg handig dus!

  29,99

  26,99

 • Quick view

  Europe Baby Vittoria III Wandrek Zwart

  Het Europe Baby Vittoria III Wandrek Zwart is een onmisbare accessoire voor bij de babykamer Vittoria III Zwart. Het stijlvolle wandrek is ideaal om kleine spulletjes bij de hand te hebben of het kan dienst doen als decoratie.

  43,99

  39,99

 • Quick view

  Europe Baby Juno Wandrek Wit

  Het stijlvolle Europe Baby Juno Wandrek Wit maakt de babykamer van je kindje helemaal compleet. Het wandrek is gemaakt van hoogwaardig plaatmateriaal en ideaal om alle spulletjes van je kindje op te plaatsen.
  34,-
 • Quick view

  Europe Baby Sterre Wandrek Wit

  Dankzij dit Europe Baby Sterre Wandrek Wit kun je extra spulletjes op de babykamer van je kindje opbergen. Een kwalitatief wandrek wat erg mooi staat boven de commode van deze serie.

  79,99

  69,-

 • Quick view

  Europe Baby Sylt II Wandrek Mat Wit

  Het Europe Baby Sylt II Wandrek Mat Wit is ideaal voor extra spulletjes of leuke accessoires voor op de babykamer. Verder is het Sylt II wandrek gemaakt van hoogwaardig materiaal en is praktisch in gebruik.

  38,49

  34,99

 • Quick view

  Europe Baby Vittoria III Wandrek Wit

  Het Europe Baby Vittoria III Wandrek Wit is een onmisbare accessoire voor bij de babykamer Vittoria III Wit. Het stijlvolle Vittoria wandrek is ideaal voor accessoires en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  41,79

  37,99

 • Quick view

  Europe Baby Sterre Wandrek Zwart / Oak

  Dankzij dit Europe Baby Sterre Wandrek Zwart / Oak kun je extra spulletjes op de babykamer van je kindje opbergen. Een stijlvol wandrek wat erg mooi staat boven de commode van de babykamer Sterre Zwart / Oak.

  89,99

  79,-

 • Quick view

  Europe Baby Atlantic Wandrek Wit

  Het Europe Baby Atlantic Wandrek Wit is ideaal om aan de muur te hangen of om boven de commode te hangen. Je kunt er heel veel leuke spulletjes op kwijt.

  97,90

  89,-

 • Quick view

  Europe Baby Vittoria Wandrek Grijs / Zwart

  Het Europe Baby Vittoria Wandrek Grijs / Zwart is een mooie aanvulling op de babykamer. Het wandrek is perfect te combineren met de Vittoria babykamer en is erg praktisch om boven de commode op te hangen.

  38,49

  36,99

 • Quick view

  Europe Baby Juno Wandrek Grijs

  Het stijlvolle Europe Baby Juno Wandrek Grijs maakt de babykamer van je kindje helemaal compleet. Het wandrek is gemaakt van hoogwaardig plaatmateriaal en ideaal om alle spulletjes van je kindje op te plaatsen.
  29,-
 • Quick view

  Jelle Wandrek Wit

  Heeft een stoer interieur en 100 % natuurlijke materiaal je voorkeur, dan is dit wandrek Jelle iets voor jou.
  60,-
11 Resultaten
Trustpilot