Wandrekken

Een wandrek boven de commode is meer dan praktisch. Je zet er spulletjes neer die je nodig hebt tijdens het verschonen van de kleine. Alles wat je op dat moment nodig hebt, ligt zo binnen handbereik.

Lees meer...

Plank of kastje
Overigens bestaat een wandrek niet per se uit een plank waarop je spulletjes kunt neerzetten. Sommige zijn voorzien van een aantal vakken of laden. Andere bestaan alleen uit een groot vak, eventueel afgesloten met een deurtje, voor datgene wat je het liefst uit het zicht legt.

Knoppen en haakjes
Moet jouw ideale wandrek ook nog deels dienst doen als kapstok? Ook dat kan. Veel wandrekken zijn voorzien van knoppen of haakjes voor het ophangen van kledingstukken, tassen of wat je ook maar wilt. Er is zelfs een wandrek met elastiek om spullen achter te hangen. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is mogelijk!

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  KidsDepot Wallbox 3-set

  KidsDepot Wallbox 3-set is een echte must-have voor in de babykamer of in huis. Door middel van drie presentatieboxen in drie verschillende maten, geef je sfeer aan de omgeving. Ook is het handig om spulletjes op te zetten.
  69,95
 • Quick view

  KidsDepot Original Metalen Wandrek

  KidsDepot Original Metalen Wandrek is een onmisbare accessoire voor op de kinderkamer. Het wandrek is leuk te gebruiken als decoratierek, maar ook kan het gemakkelijk gebruikt worden voor de nodige babyspullen.
  29,95
 • Quick view

  KidsDepot Roundshelf

  KidsDepot Roundshelf is een echte eyecatcher voor in huis. Leuk te gebruiken als decoratieartikel en ook geweldig te combineren met de andere artikelen van KidsDepot qua materiaal en kleur.
  99,95
 • Quick view

  KidsDepot Wandrek Metaal Blue

  Het KidsDepot Wandrek Metaal oogt door de felle kleur lekker vrolijk. Het is voorzien van een opbergmandje met daaronder 6 haken. Een uniek wandrek wat leuk hangt in iedere ruimte!
  49,95
4 Resultaten