5 Resultaten
 • Quick view

  KidsDepot Wallbox 3-set

  KidsDepot Wallbox 3-set is een echte must-have voor in de babykamer of in huis. Door middel van drie presentatieboxen in drie verschillende maten, geef je sfeer aan de omgeving. Ook is het handig om spulletjes op te zetten.

  Normale prijs: 59,95

  Special Price 39,95

 • Quick view

  KidsDepot Mexy Rotan Wandrek

  De KidsDepot Mexy Rotan Wandrek is een leuke meubelstuk in een uniek design. Daarnaast is het rotan materiaal ook erg natuurlijk. Dit rek bevat twee legplankjes om het geheel compleet te maken.
  39,95
 • Quick view

  KidsDepot Alec Wandschap Rotan

  De KidsDepot Alec Wandschap Rotan is een leuke meubelstuk in een uniek design. Daarnaast is het rotan materiaal ook uniek. De schap beschikt over vier ophanghaken met een wandplank daarboven.
  48,95
 • Quick view

  KidsDepot Messa Rotan Wandrek

  De KidsDepot Messa Rotan Wandrek is een leuke meubelstuk in een uniek design. Daarnaast is het rotan materiaal ook erg natuurlijk. Dit rek bevat twee legplankjes om het geheel compleet te maken.
  39,95
 • Quick view

  KidsDepot Armin Wandschap Rotan

  De KidsDepot Armin Wandschap Rotan is een leuke meubelstuk in een uniek design. De schap beschikt over een houten plank wat gecombineerd is met een rotan materiaal. Een opbergplank waar een kindje niet gauw bij komt.
  48,95
5 Resultaten
Trustpilot