Kidsmill wandrekken

 

In de kinderkamer is het altijd leuk om plankjes aan de muur te monteren, bijvoorbeeld boven de commode zodat je de spulletjes van je baby makkelijk bij de hand hebt of bij het bedje om knuffels op te plaatsen. Kidsmill heeft verschillende wandrekken in het assortiment die altijd passen bij de inrichting van de kamer. De Kidsmill wandrekken zijn gemaakt van stevig hout, zijn makkelijk te monteren en hebben sierlijke vormen. Houd je meer van strak en modern? Dan ben je bij Kidsmill ook aan het juiste adres.

 

Lees meer...

Kidsmill wandrekken in allerlei vormen

Meestal verkopen wij Kidsmill wandrekken in allerlei vormen. De meeste wandrekken zijn langwerpig, maar soms hebben wij ook kubussen in ons assortiment. Sommige Kidsmill wandrekken hebben maar één plank, andere hebben er twee. Andere Kidsmill wandrekken bestaan uit drie open vakjes. Het is maar net wat je het mooist vindt en hoeveel opbergruimte je nodig hebt. Vaak verkopen wij ook een wandrek van Kidsmill met haken waaraan je bijvoorbeeld kleertjes kunt hangen. Dat is niet alleen heel functioneel, maar staat ook heel leuk.

 

Combineer met meubels uit dezelfde serie

Veel Kidsmill wandrekken horen bij een complete meubelserie. Het is leuk om het wandrek van Kidsmill te kopen van dezelfde serie als de andere meubels van de babykamer. Heb je je babykamer al ingericht met meubels die niet van Kidsmill zijn, dan kun je natuurlijk altijd kiezen voor een Kidsmill wandrek die qua stijl het beste past bij de andere meubels. Ons assortiment is divers genoeg. Kidsmill wandrekken zijn online te bestellen via Babypark.nl. Hier ben je ook aan het juiste adres voor een leuke aanbieding van een Kidsmill wandrek. Surf daarom regelmatig naar de website voor de beste deals van Kidsmill wandrekken en andere leuke meubels van dit stijlvolle merk.Lees minder...
33 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Kidsmill La Première Wandrek Wit

  Het Kidsmill La Première Wandrek Wit is een mooie aanvulling op de babykamer van je kindje en is ideaal om wat verzorgingsproducten of decoratie op te zetten. Het wandrek voldoet aan de veiligheidseisen.

  91,-

  75,-

 • Quick view

  Kidsmill Nikki Wandrek

  Het Nikki Wandrek zorgt voor extra ruimte boven de Nikki commode. Op het wandrek kun je diverse spulletjes kwijt zoals een haarlokdoosje of een spaarpotje of verzorgingsproducten. Een handige accessoire dus!

  70,-

  59,-

 • Quick view

  Kidsmill Chateau Wandrek Wit

  Handig wandrek, passend bij de babykamer Chateau. Het wandrek kun je ideaal laten functioneren als decoratie artikel of om potjes en tubes op te plaatsen.

  89,-

  79,-

 • Quick view

  Kidsmill Long Island Wandkubus Oldlook

  Het ultieme decoratie item voor de babykamer Long Island. Met de wandkubus kun je de babykamer decoreren zoals jij dat wilt.

  49,-

  44,-

 • Quick view

  Kidsmill Sepp Wandplanken Beuken

  Heb je de babykamer van je kindje ingericht met meubels van de Kidsmill Sepp Babykamer? Dan zijn de Kidsmill Sepp Wandplanken een echte must-have! De planken zijn handig voor het opbergen van diverse spulletjes.

  54,-

  49,-

 • Quick view

  Kidsmill Modular Wandrek Mat Zwart

  Het Kidsmill Modular Wandrek Mat Zwart maakt de Modular babykamer helemaal af. Het wandrek is gemaakt van een heel dun metaal, namelijk staal, en past perfect bij het moderne design van de meubels van de Modular babykamer.

  154,-

  139,-

 • Quick view

  Kidsmill Accent Wandplanken Wit

  De Kidsmill Accent Wandplanken Wit zijn een mooie aanvulling voor boven een commode. Je kunt op de witte wandplanken diverse spulletjes zetten die je anders niet kwijt kunt op de commode of elders in de babykamer.

  70,-

  59,-

 • Quick view

  Kidsmill Alaska Wandrek Wit Mat

  Kidsmill Alaska Wandrek Wit Mat. Ideaal om verschillende spulletjes binnen handbereik te hebben.

  52,-

  47,-

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Wandrek Wit Hoogglans / Walnoot

  Kidsmill Sixties Wandrek Wit Hoogglans / Walnoot biedt de ruimte voor de verzorgingsspullen van je kleintje of voor andere decoratie. Het heeft een eenvoudige en strakke stijl.

  58,-

  52,-

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Wandrek Wit Mat / Naturel

  Kidsmill Sixties Wandrek Wit Mat / Naturel biedt de ruimte voor de verzorgingsspullen van je kleintje of voor andere decoratie. Het heeft een eenvoudige en strakke stijl. Gemaakt van kwalitatief MDF zodat je er veel jaar plezier van hebt.

  62,-

  56,-

 • Quick view

  Kidsmill Loft Wandrek Wit

  Het Kidsmill Loft Wandrek Wit is een must-have wanneer je in het bezit bent van een Kidsmill Loft Commode. Het wandrek biedt extra opbergruimte voor bijvoorbeeld leuke accessoires of andere producten van je kindje.

  61,-

  35,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Wandrek Wit Mat

  Kidsmill Sixties Wandrek Wit Mat biedt de ruimte voor de verzorgingsspullen van je kleintje of voor andere decoratie. Het heeft een eenvoudige en strakke stijl. Gemaakt van kwalitatief MDF zodat je er veel jaar plezier van hebt.

  54,-

  49,-

 • Quick view

  Kidsmill Sem Nautic Wandrek Grijs

  Een praktisch en sfeervol wandrek van de babykamer Sem Nautic Grey. Het wandrek is ideaal om spulletjes op te plaaten maar het kan ook dienst doen als decoratie.

  77,-

  69,-

 • Quick view

  Kidsmill Royal Wandrek Wit

  Het Kidsmill Royal Wandrek Wit is een onmisbare accessoire voor bij babykamer Royal. Het wandrek is ideaal om kleine spulletjes bij de hand te hebben of het kan dienst doen als decoratie.

  91,-

  75,-

 • Quick view

  Kidsmill Brent Wandrek Oldwood

  Praktisch en handig wandrek, passend bij de babykamer Brent Oldwood. Ideaal om kleine spullen op te plaatsen of voor decoratie van je kamer.

  39,-

  35,-

 • Quick view

  Kidsmill Alaska Hoogglans Wandrek Wit

  Kidsmill Alaska Hoogglans Wandrek Wit. Ideaal om verschillende spulletjes binnen handbereik te hebben.

  54,-

  49,-

 • Quick view

  Kidsmill Liv Bladvergroter Naturel

  Met de Kidsmill Liv Bladvergroter Naturel verleng je het commodeblad van de Liv commode, zo heb je genoeg ruimte om je kindje te verzorgen. De bladvergroter is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  98,-

  89,-

 • Quick view

  Kidsmill Studio Wandplanken Walnoot

  De Kidsmill Studio Wandplanken Walnoot zijn een mooie aanvulling voor de commode. Je kunt op de wandplanken diverse spulletjes zetten die je anders niet kwijt kunt op de commode of elders in de babykamer.

  88,-

  79,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Wandrek Wit

  Deze Kidsmill Savigno Wandrek Wit maakt de babykamer compleet. Het wandrek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en ideaal om spulletjes van je kindje erop te plaatsen.

  72,-

  65,-

 • Quick view

  Kidsmill Brent Wit Wandrek

  Het Kidsmill Brent Wit Wandrek is een praktisch en handig wandrek, passend bij de kamer Brent Wit. Ideaal om kleine spullen op te plaatsen of voor decoratie van je kamer.

  50,-

  45,-

 • Quick view

  Kidsmill Long Island Wandkubus Wit Mat

  Het ultieme decoratie item voor de babykamer Long Island. Met de wandkubus kun je de babykamer decoreren zoals jij dat wilt.

  50,-

  45,-

 • Quick view

  Kidsmill Malmö III Wandrek Grijs

  Sfeervol wandrek van de babykamer serie Malmö. Dit wandrek is ideaal om spulletjes op te zetten tijdens het verschonen van je baby

  82,-

  60,-

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Wandrek Wit Hoogglans / Naturel

  Kidsmill Sixties Wandrek Wit Hoogglans / Naturel biedt de ruimte voor de verzorgingsspullen van je kleintje of voor andere decoratie. Het wandrek is gemaakt van kwalitatief MDF zodat je er veel jaar plezier van hebt.

  66,-

  59,-

 • Quick view

  Kidsmill Modular Wandrek Mat Wit

  Het Kidsmill Modular Wandrek Mat Wit maakt de Modular babykamer helemaal af. Het wandrek is gemaakt van een heel dun metaal, namelijk staal, en past perfect bij het moderne design van de meubels van de Modular babykamer.

  154,-

  139,-

33 Resultaten
 1. 1
 2. 2