Kidsmill wandrekken

 

In de kinderkamer is het altijd leuk om plankjes aan de muur te monteren, bijvoorbeeld boven de commode zodat je de spulletjes van je baby makkelijk bij de hand hebt of bij het bedje om knuffels op te plaatsen. Kidsmill heeft verschillende wandrekken in het assortiment die altijd passen bij de inrichting van de kamer. De Kidsmill wandrekken zijn gemaakt van stevig hout, zijn makkelijk te monteren en hebben sierlijke vormen. Houd je meer van strak en modern? Dan ben je bij Kidsmill ook aan het juiste adres.

 

Lees meer...

Kidsmill wandrekken in allerlei vormen

Meestal verkopen wij Kidsmill wandrekken in allerlei vormen. De meeste wandrekken zijn langwerpig, maar soms hebben wij ook kubussen in ons assortiment. Sommige Kidsmill wandrekken hebben maar één plank, andere hebben er twee. Andere Kidsmill wandrekken bestaan uit drie open vakjes. Het is maar net wat je het mooist vindt en hoeveel opbergruimte je nodig hebt. Vaak verkopen wij ook een wandrek van Kidsmill met haken waaraan je bijvoorbeeld kleertjes kunt hangen. Dat is niet alleen heel functioneel, maar staat ook heel leuk.

 

Combineer met meubels uit dezelfde serie

Veel Kidsmill wandrekken horen bij een complete meubelserie. Het is leuk om het wandrek van Kidsmill te kopen van dezelfde serie als de andere meubels van de babykamer. Heb je je babykamer al ingericht met meubels die niet van Kidsmill zijn, dan kun je natuurlijk altijd kiezen voor een Kidsmill wandrek die qua stijl het beste past bij de andere meubels. Ons assortiment is divers genoeg. Kidsmill wandrekken zijn online te bestellen via Babypark.nl. Hier ben je ook aan het juiste adres voor een leuke aanbieding van een Kidsmill wandrek. Surf daarom regelmatig naar de website voor de beste deals van Kidsmill wandrekken en andere leuke meubels van dit stijlvolle merk.Lees minder...
35 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Kidsmill Nikki Wandrek

  Het Nikki Wandrek zorgt voor extra ruimte boven de Nikki commode. Op het wandrek kun je diverse spulletjes kwijt zoals een haarlokdoosje of een spaarpotje of verzorgingsproducten. Een handige accessoire dus!

  70,-

  59,-

 • Quick view

  Kidsmill Sepp Wandplanken Beuken

  Heb je de babykamer van je kindje ingericht met meubels van de Kidsmill Sepp Babykamer? Dan zijn de Kidsmill Sepp Wandplanken een echte must-have! De planken zijn handig voor het opbergen van diverse spulletjes.

  54,-

  49,-

 • Quick view

  Kidsmill Long Island Wandkubus Wit Mat

  Het ultieme decoratie item voor de babykamer Long Island. Met de wandkubus kun je de babykamer decoreren zoals jij dat wilt.

  50,-

  45,-

 • Quick view

  Kidsmill Vince Wandrek Zwart

  Het Kidsmill Vince Wandrek Zwart is een must-have wanneer je in het bezit bent van een Kidsmill Vince Commode. Het wandrek biedt extra opbergruimte voor bijvoorbeeld accessoires of verzorgingsproducten.

  59,-

  49,-

 • Quick view

  Kidsmill Alaska Wandrek Wit Mat

  Kidsmill Alaska Wandrek Wit Mat. Ideaal om verschillende spulletjes binnen handbereik te hebben.

  52,-

  47,-

 • Quick view

  Kidsmill Newport 2 Wandrek Wit

  Het Kidsmill Newport Wandrek Wit is een mooie aanvulling op de babykamer van je kindje en is ideaal om wat verzorgingsproducten of decoratieartikelen op te zetten. Het wandrek voldoet aan de Europese veiligheidseisen.

  62,-

  55,-

 • Quick view

  Kidsmill Bretagne Wandrek Wit

  Het Kidsmill Bretagne Wandrek Wit is een mooie aanvulling op de babykamer voor je kindje. Extra leuk wanneer je ook andere meubels uit de Kidsmill Bretagne Wit Serie zoals de commode gebruikt hebt om de babykamer in te richten.
  67,-
 • Quick view

  Kidsmill Lasse Wandrek

  Het Kidsmill Lasse Wandrek is een must-have wanneer je in het bezit bent van de Kidsmill Lasse Commode. Het wandrek biedt extra ruimte voor bijvoorbeeld accessoires of verzorgingsproducten. Erg handig dus!

  73,-

  59,-

35 Resultaten
 1. 1
 2. 2