Lief! wandrekken

 

Geef de kamer van je kindje extra details mee. Plaats een Lief! wandrek. Een Lief! wandrek maakt de kamer helemaal compleet. Je zet er bijvoorbeeld een fotolijstje, knuffels of andere spulletjes op die de kamer gezelliger maken. Plaats je het Lief! wandrek boven de commode, dan kun je hier spulletjes op neerzetten die je op de commode gebruikt, zoals zalf en een manicureset.

 

Lees meer...

Over Lief!

Producten van het Nederlandse lifestylemerk Lief! stralen één en al vrolijkheid uit. Veel Lief! producten zijn bedrukt met leuke prints in allerlei sprekende kleuren. Van Lief! verkopen wij verscheidene producten, van kleertjes tot rugzakken, lampen en meubels.

 

Meubels van dezelfde serie als Lief! wandrekken

Het is leuk om producten van dezelfde serie met elkaar te combineren. Sommige Lief! wandrekken zijn onderdeel van een serie meubels. Wellicht vind jij de overige onderdelen van deze serie ook leuk? Bestel jouw gewenste Lief! wandrek en andere producten online via onze webshop en maak gebruik van onze snelle bezorgservice!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    lief! Wandrek Boy Wit

    De ster in dit wandrek maakt het lief! wandrek anders dan anderen en perfect passend bij de andere lief! meubels. Het wandrek biedt een plek voor fotolijstjes maar is ook geschikt om kledingstukken aan op te hangen

    75,-

    59,-

1 Resultaten