Babymoov schommelstoel

Bij Babypark kun je uiteraard ook terecht voor schommelstoelen. Van klassieke houten stoelen waar je zelf plaats in kan nemen met jouw kindje tot de stoeltjes voor jouw baby die zelfs automatisch kunnen wiegen. Ook van Babymoov is zo’n schommelstoel verkrijgbaar. Bij Babypark kun je die tegen de beste prijs aanschaffen omdat wij op het gehele assortiment een laagsteprijsgarantie bieden. Bekijk on assortiment en bestel de Babymoov baby schommelstoel die het beste bij jouw wensen past.

Lees meer...

Schommelstoel Babymoov

Zo hebben we in ons assortiment bijvoorbeeld een schommelstoel die eenvoudig is in te klappen en mee te nemen. Het zitje is ook verstelbaar zodat het aangepast kan worden op de groei. De schommelstoel van Babymoov kan tot 9kg aan. Het zit boordevol functionaliteit. Zo zijn er 5 schommelsnelheden waaruit je kunt kiezen en kun je ook een tijd aangeven. Met de programmeerknoppen kies je op die manier snel voor een schommelsessie voor jouw kindje van 8, 15 of 30 minuten. Ook heeft het een ingebouwde speaker voor de 8 melodieën die je kunt afspelen. Het volume is ook aan te passen. Met de verwijderbare speelboog kun je jouw kindje ook een hele tijd zoet houden wanneer het wakker is. Bij een ander model kun je naast het naar voren en achteren schommelen ook kiezen voor een wiegende beweging van links naar rechts. Het zitje is ook nog 360 graden draaibaar en met de sensor kan het automatisch starten met schommelen wanneer het detecteert dat jouw kindje huilt.

Bestellen Babymoov baby schommelstoel

Wil je dat jouw kindje morgen al heerlijk ontspannen kan schommelen in een stijlvolle schommelstoel van Babymoov? Zorg er dan voor dat je de stoel waar jouw keuze op is gevallen vandaag nog besteld. Bezorgkosten hoef je niet te betalen aangezien wij alle bestellingen van 20 euro of meer gratis verzenden. Je kunt de Babymoov schommelstoel natuurlijk ook in actie zien in een van onze 10 megastores.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Babymoov Swoon Motion Swing Zinc

    De Babymoov Swoon Motion Swing Zinc is een moderne swing met tal van mogelijkheden. Zo kan de swing met behulp van een sensor vanzelf beginnen te schommelen op het moment dat je kindje huilt.

    209,90

    169,-

1 Resultaten
Trustpilot