Babymoov Swoon Motion

Voor moderne automatische schommelstoelen heeft Babypark een schitterende collectie van verschillende merken. Een schommelstoel die zeker ook de aandacht verdient, is de Babymoov Swoon Motion. De stoel is geschikt voor kinderen vanaf de geboorte door een verwijderbaar verkleinkussen en kan zonder het kussen gebruikt worden voor kinderen tot 9kg. Het ziet er niet alleen modern uit maar zit ook vol handige opties. Zo kan het beginnen te schommelen wanneer het detecteert dat de baby huilt. Zo wordt het automatisch getroost door het wiegen van de stoel.

Lees meer...

Functionaliteit Swoon Motion Babymoov

De Swoon Motion schommelstoel kan zowel van voor naar achteren als van links naar rechts schommelen door het aan te sluiten op het lichtnet of 4 D-batterijen te plaatsen. Het heeft 5 verschillende snelheden waar je het op kunt laten schommelen. Je kunt ook aangeven hoeveel minuten er geschommeld moet worden via de timer op de voet van de schommel. Deze is instelbaar op 10, 20 of 30 minuten. De rugleuning is in 2 standen te verstellen en de zitting in 3 waaronder ook een volledig horizontale stand zodat het als bedje dienst doet. De 8 muziekjes en melodietjes die je kunt afspelen, zorgen ervoor dat jouw kindje zo in dromenland is. De schommelstoel van Swoon Motion kan ook 360 graden worden gedraaid zodat het eenvoudig is jouw kindje aan te kijken vanaf welke plek je ook bezig bent. Bovenaan de zitting is een speelboog waaraan 3 speeltjes hangen. Je kan de Swoon Motion schommelstoel eenvoudig uit elkaar halen zodat je het als compact pakketje mee kan nemen.

Swoon Motion Babymoov bestellen

Bij Babypark kun je de schommelstoel van Swoon Motion tegen de laagste prijs aanschaffen aangezien Babypark de laagsteprijsgarantie hanteert. Omdat we geen bezorgkosten rekenen voor bestellingen van 20 euro of meer, verzenden we het ook eens gratis. We verzenden zelfs nog dezelfde dag indien je voor 20:00 uur de bestelling plaatst. Naar een van onze 10 megastores komen voor persoonlijk advies, is uiteraard ook altijd een optie.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Babymoov Swoon Motion Swing Zinc

    De Babymoov Swoon Motion Swing Zinc is een moderne swing met tal van mogelijkheden. Zo kan de swing met behulp van een sensor vanzelf beginnen te schommelen op het moment dat je kindje huilt.
    209,90
1 Resultaten
Trustpilot