Grote babywinkel in Bochum
met ruim 13.000 m² aan babyspullen

Babypark Bochum is een mooie, moderne babywinkel van ruim 13.000 m² in de kenmerkende Babyparkstijl. In deze babywinkel vind je alle bekende merken en een ruim assortiment zodat je op één plek een complete babyuitzet bij elkaar kunt shoppen. Uiteraard helpen onze productspecialisten je graag met een advies op maat.

Personal shopping

Adresgegevens

Babypark Bochum

Dückerweg 19

44867 Bochum

Telefoon: 0203 - 8048 0561

Schrijf je onderaan de pagina in voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Openingstijden

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

Zondag:

10:00 - 17:00 uur

10:00 - 17:30 uur

10:00 - 17:30 uur

10:00 - 17:30 uur

10:00 - 21:00 uur

10:00 - 17:00 uur

Gesloten

Geen 2G-regeling in onze Megastore Bochum

Als babywinkel behoren wij tot de essentiële winkels

Dit betekent dat u ons kunt bezoeken

zonder een coronatoegangsbewijs. Natuurlijk

gelden de gebruikelijke hygiëne- en afstandsregels.

Om veilig te kunnen winkelen, vragen wij u om

deze te allen tijde nauwgezet in acht te nemen.

Hartelijk dank en blijf gezond!

Bij iedere Babypark megastore is voldoende gratis parkeergelegenheid. Honden zijn vanuit hygiënisch oogpunt verboden. Voor hulphonden of zeer kleine honden kan in overleg een uitzondering worden gemaakt. In de winkel is een rolstoel aanwezig. Op werkdagen kan de rolstoel gereserveerd worden, neem hiervoor via 0488 488 888 (telefonisch of via WhatsApp) contact met ons op. We ontmoeten je graag in onze ruime megastore!

11 Babypark Megastores

Onze 10 megastores vind je verspreid door Nederland, de 11e is in Bochum, Duitsland. Ook in onze winkels helpen we je graag met uitgebreid advies. Onze productspecialisten staan voor je klaar om je te helpen met al je vragen. De Babypark Megastores zijn allemaal ruim en modern ingericht. Dat is prettig winkelen! Plan vandaag nog je bezoek aan één van onze Babypark Megastores. Klik op de button en plan jouw afspraak in.

We ontmoeten je graag in één van onze ruime megastores! Shoppen in een Babypark megastore is een echte beleving. Maak kennis met grote en kleine merken, voel de zachtste materialen en doe inspiratie op voor de allermooiste kinderkamers. Bij Babypark krijg je de gelegenheid om kinderwagens te testen op een parcours met diverse ondergronden. Op zoek naar een autostoel of kinderstoel? Neem je kindje dan mee naar de winkel zodat hij of zij kan komen proefzitten. Onze productspecialisten helpen je graag met een uitgebreid, vrijblijvend advies. Graag tot ziens bij Babypark!

Vaderdag
Trustpilot