Grote babywinkel in Staphorst
met ruim 4.000 m² aan babyspullen

Babypark Staphorst is een mooie, moderne babywinkel van ruim 4.000 m² in de kenmerkende Babyparkstijl. In deze babywinkel vind je alle bekende merken en een ruim assortiment zodat je op één plek een complete babyuitzet bij elkaar kunt shoppen. Uiteraard helpen onze productspecialisten je graag met een advies op maat. Je vindt Babypark Staphorst in de buurt van Zwolle, direct aan de A28. Shop je graag op afspraak? Maak dan een afspraak voor Personal Shopping.

Personal shopping

Adresgegevens

Babypark Staphorst

Wethouder Buitenhuisstraat 4D

7951 SM Staphorst

Telefoon: +31 488 48 88 88

Laadpaal voor elektrische auto's aanwezig.

Openingstijden

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

Zondag:

Berichtgeving Coronavirus

Vanaf 3 maart is het mogelijk om op afspraak te

winkelen. Het is tevens mogelijk om bestellingen af

te halen in de winkel. Ook staan we online voor

je klaar. Tip: We bieden ook online personal shopping

aan. Regulier winkelbezoek zonder afspraak is

helaas niet toegestaan.

Bij iedere Babypark megastore is voldoende gratis parkeergelegenheid. Honden zijn vanuit hygiënisch oogpunt verboden. Voor hulphonden of zeer kleine honden kan in overleg een uitzondering worden gemaakt. In de winkel is een rolstoel aanwezig. Op werkdagen kan de rolstoel gereserveerd worden, neem hiervoor via 0488 488 888 (telefonisch of via WhatsApp) contact met ons op. We ontmoeten je graag in onze ruime megastore!

11 Babypark Megastores

Onze 10 megastores vind je verspreid door Nederland, de 11e is in Bochum, Duitsland. Ook in onze winkels helpen we je graag met uitgebreid advies. Onze productspecialisten staan voor je klaar om je te helpen met al je vragen. De Babypark Megastores zijn allemaal ruim en modern ingericht. Dat is prettig winkelen! Plan vandaag nog je bezoek aan één van onze Babypark Megastores. Klik op de button en plan jouw afspraak in.