Baby Anne-Cy badcapes

 

Geef je kindje een fijne Baby Anne-Cy badcape. Je gebruikt deze bijvoorbeeld na het badderen, om je kindje mee af te drogen en vervolgens mee warm te houden. In een Baby Anne-Cy badcape geniet je kindje van een groot comfort. Baby Anne-Cy badcapes zijn ook leuk om weg te geven als kraamcadeau.

 

Lees meer...

Zachte Baby Anne-Cy badcapes

De stof van Baby Anne-Cy badcapes voelt lekker zacht aan. De meeste Baby Anne-Cy badcapes zijn gemaakt van comfortabel katoen. In een Baby Anne-Cy badcape blijft je kindje heel goed op temperatuur.

 

Stijlvolle Baby Anne-Cy badcapes

Baby Anne-Cy  badcapes zien er heel stijlvol uit. De capuchon ziet er meestal anders uit dan de rest van de badcape. Vaak is hierin een sfeervol patroontje geweven. De meeste Baby Anne-Cy badcapes zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren die helemaal van deze tijd zijn. Baby Anne-Cy badcapes bestel je eenvoudig online via Babypark.nl.Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Baby Anne-Cy Herringbone Badcape

  In de Baby Anne-Cy Herringbone Badcape kan je je kindje lekker inwikkelen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape is uitgerust met een capuchon en gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  39,95
 • Quick view

  Baby Anne-Cy Copenhagen Badcape Kabel

  In deze Baby Anne-Cy badcape kan je de kleine lekker inwikkelen na het badderen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  39,95
2 Resultaten