Baby's Only badcape voor je baby kopen

 

Badcapes voor je baby

Voor een Baby's only badcape aanbieding moet je bij ons zijn. Wij bieden een groot online assortiment badcapes aan. Hierdoor hebben wij voor elke smaak en wens een badcape in onze collectie.

Functioneel met oog voor stijl. Zachte stoffen die zorgen voor comfort, in uni kleuren maar ook met leuke prints. Met Baby's Only badcapes komen alle baby's hip en trendy uit bad. De materialen zijn zacht en comfortabel, waardoor elke baby zich goed zal voelen en lekker warm zal blijven.

 

Lees meer...
Materialen van de Baby's Only badcapes

De badcapes van Baby's Only zijn gemaakt van 50% acryl en 50% katoen. Hierdoor blijven de badcapes na het wassen mooi van kleur en vorm. De badcapes mogen op 60 graden gewassen worden. Op de website zijn geen Baby's Only badjassen te verkrijgen. Mocht je voor een ander merk dan Baby's Only badjas willen gaan, dan kun je eens een kijkje nemen bij het merk Koeka of Cools.

Lees minder...
20 Resultaten
 • Quick view

  Baby's Only Classic Omslagdoek XL

  Met de Baby's Only Classic Omslagdoek XL blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. De omslagdoek beschikt ook over een capuchon.
  52,95
 • Quick view

  Baby's Only Classic Badcape

  Met de Baby's Only Classic Badcape blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. De badcape beschikt ook over een capuchon.
  32,95
 • Quick view

  Baby's Only Sense Omslagdoek

  Met de stijlvolle Baby's Only Sense Omslagdoek blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek beschikt over een handige capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  42,95
 • Quick view

  Baby's Only Sparkle Badcape

  Dankzij de Baby's Only Sparkle Badcape blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. Je kan de cape gemakkelijk om je kindje wikkelen en met de capuchon blijft het hoofdje op temperatuur.
  37,95
 • Quick view

  Baby's Only Sense Badcape

  Dankzij de Baby's Only Sense Badcape blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. Je kan de Baby's Only cape gemakkelijk om je kindje wikkelen en met de capuchon blijft het hoofdje op temperatuur.
  32,95
 • Quick view

  Baby's Only Pure Badcape

  Dankzij de Baby's Only Pure Badcape blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De stijlvolle badcape is gemaakt van hoogwaardig materiaal wat heerlijk zacht voelt. Voorzien van een stijlvol design.
  26,95
 • Quick view

  Baby's Only Sparkle Omslagdoek

  Met de Baby's Only Sparkle Omslagdoek blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. De omslagdoek beschikt ook over een capuchon.
  52,95
 • Quick view

  Baby's Only Sky Badcape

  Dankzij de Baby's Only Sky Badcape blijft je kindje heerlijk warm als het uit bad komt. Daarnaast is de Baby's Only badcape perfect te combineren met andere producten van de Sky collectie van Baby's Only.
  34,95
 • Quick view

  Baby's Only Kabel Chenille Omslagdoek

  Met deze Baby's Only Kabel Chenille Omslagdoek blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De omslagdoek is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en beschikt over een capuchon.
  52,95
 • Quick view

  Baby's Only Marble Omslagdoek

  Met de Baby's Only Marble Omslagdoek blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek beschikt over een handige capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  39,95
 • Quick view

  Baby's Only Kabel Omslagdoek

  Met deze stijlvolle Baby's Only Kabel Omslagdoek blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De omslagdoek is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en beschikt over een capuchon.

  37,95

  35,95

 • Quick view

  Baby's Only Badcape Kabel Chenille

  Met deze Baby's Only badcape Kabel blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. Gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en voorzien van een capuchon.
  52,95
 • Quick view

  Baby's Only Reef Chenille Omslagdoek

  Met de stijlvolle Baby's Only Reef Chenille Omslagdoek blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. De omslagdoek heeft ook een capuchon.

  59,95

  49,95

 • Quick view

  Baby's Only Sun Badcape

  Met deze Baby's Only Sun Badcape blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De badcape is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en voorzien van een capuchon.
  29,95
 • Quick view

  Baby's Only Cloud Omslagdoek

  Voor de Baby’s Only Cloud Omslagdoek is gebruik gemaakt van uitstekende, zachte materialen. Zo profiteren jij en je kindje van optimaal comfort! De omslagdoek past perfect bij de andere items uit de Cloud serie.
  49,95
 • Quick view

  Baby's Only Kabel Uni Badcape

  DezeBaby's Only Kabel Uni Badcape is een chique badcape in kabelpatroon waarmee je kind lekker warm blijft als het uit bad komt. De cape is gemaakt van hoogwaardige materialen
  39,95
 • Quick view

  Baby's Only Flavor Omslagdoek

  Met de Baby's Only Flavor Omslagdoek blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek beschikt over een handige capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  57,95
 • Quick view

  Baby's Only Classic Badcape Stone Red

  De Baby's Only Classic Badcape Stone Red is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. Dankzij deze stijlvolle badcape zal je kindje heerlijk op temperatuur blijven.
  32,95
 • Quick view

  Baby's Only Classic Omslagdoek XL Stone Red

  Met de Baby's Only Classic Omslagdoek XL Stone Red blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. De omslagdoek beschikt over een capuchon.
  52,95
 • Quick view

  Baby's Only Forest Omslagdoek

  Met de Baby's Only Forest Omslagdoek blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek beschikt over een handige capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  44,95
20 Resultaten
Trustpilot