Baby's Only badcape voor je baby kopen

 

Badcapes voor je baby

Voor een Baby's only badcape aanbieding moet je bij ons zijn. Wij bieden een groot online assortiment badcapes aan. Hierdoor hebben wij voor elke smaak en wens een badcape in onze collectie.

Functioneel met oog voor stijl. Zachte stoffen die zorgen voor comfort, in uni kleuren maar ook met leuke prints. Met Baby's Only badcapes komen alle baby's hip en trendy uit bad. De materialen zijn zacht en comfortabel, waardoor elke baby zich goed zal voelen en lekker warm zal blijven.

 

Lees meer...
Materialen van de Baby's Only badcapes

De badcapes van Baby's Only zijn gemaakt van 50% acryl en 50% katoen. Hierdoor blijven de badcapes na het wassen mooi van kleur en vorm. De badcapes mogen op 60 graden gewassen worden. Op de website zijn geen Baby's Only badjassen te verkrijgen. Mocht je voor een ander merk dan Baby's Only badjas willen gaan, dan kun je eens een kijkje nemen bij het merk Koeka of Cools.

Lees minder...
14 Resultaten
 • Quick view

  Baby's Only Classic Omslagdoek XL

  Met de Baby's Only Classic Omslagdoek XL blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. De omslagdoek beschikt ook over een capuchon.
  37,46
 • Quick view

  Baby's Only Classic Omslagdoek

  Met de Baby's Only Classic Omslagdoek blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. De omslagdoek beschikt ook over een capuchon.
  29,95
 • Quick view

  Baby's Only Sparkle Omslagdoek

  Met de Baby's Only Sparkle Omslagdoek blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. De omslagdoek beschikt ook over een capuchon.
  49,95
 • Quick view

  Baby's Only Badcape Kabel Chenille

  Met deze Baby's Only badcape Kabel blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. Gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en voorzien van een capuchon.
  49,95
 • Quick view

  Baby's Only Marble Omslagdoek

  Met de Baby's Only Marble Omslagdoek blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek beschikt over een handige capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  39,95
 • Quick view

  Baby's Only Sparkle Badcape

  Dankzij de Baby's Only Sparkle Badcape blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. Je kan de cape gemakkelijk om je kindje wikkelen en met de capuchon blijft het hoofdje op temperatuur.
  35,95
 • Quick view

  Baby's Only River Omslagdoek

  Met deze Baby's Only River omslagdoek blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De omslagdoek is gemaakt van zacht materiaal, wasbaar in de wasmachine en beschikt over een capuchon. Uitgerust met gordelopeningen.
  54,95
 • Quick view

  Baby's Only River Badcape XL

  Met deze Baby's Only River Badcape XL blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De badcape is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en voorzien van een capuchon.
  39,95
 • Quick view

  Baby's Only Sun Badcape

  Met deze Baby's Only Sun Badcape blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De badcape is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en voorzien van een capuchon.
  29,95
 • Quick view

  Baby's Only Flavor Omslagdoek

  Met de Baby's Only Flavor Omslagdoek blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek beschikt over een handige capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  54,95
 • Quick view

  Baby's Only Cloud Omslagdoek

  Voor de Baby’s Only Cloud Omslagdoek is gebruik gemaakt van uitstekende, zachte materialen. Zo profiteren jij en je kindje van optimaal comfort! De omslagdoek past perfect bij de andere items uit de Cloud serie.
  49,95
 • Quick view

  Baby's Only Omslagdoek Kabel Uni Classic Roze

  Met deze Baby's Only omslagdoek Kabel blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De omslagdoek is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en beschikt over een capuchon.
  37,95
 • Quick view

  Baby's Only Sun Badcape XL

  Met deze Baby's Only Sun Badcape XL blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De badcape is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en voorzien van een capuchon.
  24,99
 • Quick view

  Baby's Only Badcape Kabel Uni

  Met deze badcape weet je zeker dat je kind heerlijk warm blijft als het uit bad komt. Voorzien van een capuchon.
  37,95
14 Resultaten