Bamboom badcapes

Maak de uitzet voor je kindje compleet met Bamboom badcapes. Je gebruikt deze bijvoorbeeld na het badderen, om je kindje mee af te drogen en vervolgens mee warm te houden. In een Bamboom badcape geniet je kindje van een groot comfort. Behalve Bamboom badcapes tref je op deze pagina ook Bamboom poncho’s aan. Lees meer...

Bamboom badcapes van bamboe

Bamboom badcapes zijn gemaakt van biologisch bamboe. Deze stof is heel natuurlijk en daardoor heel gezond. Bamboe heeft antibacteriële en desinfecterende eigenschappen. Verder is dit materiaal heel luchtdoorlatend en vochtabsorberend. Bamboe neemt maar liefst drie tot vier keer zoveel vocht op als katoen.

Bamboom badcapes met washand

Sommige Bamboom badcapes worden geleverd met washand. Dat is natuurlijk helemaal ideaal. Wacht niet langer en bestel vandaag nog Bamboom badcapes en poncho’s online via onze webshop en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice.Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Bamboom Honey Badcape Duo

  Met de stijlvolle Bamboom Honey Badcape Duo blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek beschikt over een capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor het heerlijk zacht aanvoelt.
  36,95
 • Quick view

  Bamboom Salice Badcape Met Washand

  Met de Bamboom Salice Badcape Met Washand blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek beschikt over een handige capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  36,95
 • Quick view

  Bamboom Soft Stone Badcape Duo

  Met de stijlvolle Bamboom Soft Stone Badcape Duo blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek beschikt over een handige capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  36,95
 • Quick view

  Bamboom Butterfly Badcape Met Washand

  Met de Bamboom Butterfly Badcape Met Washand blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek beschikt over een handige capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  36,95
 • Quick view

  Bamboom Bears Badcape Met Washand

  Met de Bamboom Bears Badcape Met Washand blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek beschikt over een handige capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.

  36,95

  35,95

 • Quick view

  Bamboom Badcape XL Bagno

  Met de stijlvolle Bamboom Badcape XL Bagno blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek beschikt over een handige capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.

  42,95

  41,95

 • Quick view

  Bamboom Magnolia Badcape

  De Bamboom Magnolia Badcape is ideaal als je kindje gebadderd heeft. De handdoek includief capuchon voelt zacht aan, is absorberend en zeer snel drogend. Ook ideaal te gebruiken bij het zwembad of op het strand.

  36,95

  35,95

 • Quick view

  Bamboom Badcape Duo Spugna

  Met de stijlvolle Bamboom Badcape Duo Spugna blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek beschikt over een handige capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  33,99
 • Quick view

  Bamboom Eucalyptus Badcape Met Washand

  Met de Bamboom Eucalyptus Badcape Met Washand blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek beschikt over een handige capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  36,95
 • Quick view

  Bamboom Badcape XL Bagno Poederroze

  Met de Bamboom Badcape XL Bagno Poederroze blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek beschikt over een handige capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  45,95
10 Resultaten
Trustpilot