1 Resultaten
1 Resultaten

Briljant Baby badcapes

 

Na een warm bad is het belangrijk om je kindje zo snel mogelijk in te pakken in een badcape of badjas, dit voorkomt afkoeling van het lichaam. Bij Babypark vind je een ruime collectie aan badcapes en baby badjassen.

 

Hyrdrofiele Briljant Baby badcapes

Briljant Baby heeft hydrofiele badcapes in haar collectie. Een Briljant Baby hydrofiele badcape houdt meer vocht vast en is dunner en lichter dan een normale badcape. De Briljant Baby hydrofiele badcapes zijn verkrijgbaar in verschillende dessins en kleuren en zijn op hoge temperatuur wasbaar in de wasmachine. Na het badje kun je je kindje fijn verschonen op een waskussen met een Briljant Baby waskussenhoes.

 

Over Briljant Baby

Briljant Baby is een merk dat vooral gespecialiseerd is in bedtextiel voor baby’s en kinderen. Naast bedtextiel ontwerpt en produceert Briljant Baby ook accessoires voor de baby- en kinderkamer en voor onderweg zoals autostoelhoesjes. Bij Babypark zijn er verschillende producten van Briljant Baby te verkrijgen, zoals Briljant Baby washandjes, Briljant Baby knuffeldoekjes en Briljant Baby kruikenzakken. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.