Elodie Details badcapes

Zoek op deze pagina leuke Elodie Details badcapes uit voor je kindje. Een Elodie Details badcape gebruik je onder meer om je kindje na het badderen mee af te drogen. Sla de Elodie Details badcape om je kindje heen. Zo krijgt je kindje het niet koud. Lees meer...

Stoere Elodie Details badcapes

Elodie Details badcapes zien er heel trendy uit. De meeste Elodie Details badcapes zijn verkrijgbaar in stoere kleuren, zoals donkerblauw en geel. Veel badcapes zijn bovenaan versierd, soms met de afbeelding van een dierensnoetje. Je kindje zal dit vast leuk vinden.

Comfortabele Elodie Details badcapes

Elodie Details badcapes zijn over het algemeen gemaakt van 100% katoen dat heel comfortabel aanvoelt. Dit katoen is ook heel vochtabsorberend. Bestel vandaag nog mooie en comfortabele Elodie Details badcapes online via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop bij je thuis.Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Elodie Details Bunny Badcape

  Met de Elodie Details Bunny Badcape blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek beschikt over een handige capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
 • Quick view

  Elodie Details Mineral Green Badcape

  Met de Elodie Details Mineral Green Badcape blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek beschikt over een handige capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.

  39,90

  39,-

 • Quick view

  Elodie Details Bow Badcape

  Met de Elodie Details Bow Badcape blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek beschikt over een handige capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  39,-
 • Quick view

  Elodie Details Hazy Badcape Jade Max

  Met de Elodie Details Hazy Badcape Jade Max blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek beschikt over een handige capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.

  39,90

  39,-

4 Resultaten
Trustpilot