Elodie Details badcapes

 

Zoek op deze pagina leuke Elodie Details badcapes uit voor je kindje. Een Elodie Details badcape gebruik je onder meer om je kindje na het badderen mee af te drogen. Sla de Elodie Details badcape om je kindje heen. Zo krijgt je kindje het niet koud.

 

Lees meer...

Stoere Elodie Details badcapes

Elodie Details badcapes zien er heel trendy uit. De meeste Elodie Details badcapes zijn verkrijgbaar in stoere kleuren, zoals donkerblauw en geel. Veel badcapes zijn bovenaan versierd, soms met de afbeelding van een dierensnoetje. Je kindje zal dit vast leuk vinden.

 

Comfortabele Elodie Details badcapes

Elodie Details badcapes zijn over het algemeen gemaakt van 100% katoen dat heel comfortabel aanvoelt. Dit katoen is ook heel vochtabsorberend. Bestel vandaag nog mooie en comfortabele Elodie Details badcapes online via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop bij je thuis.Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Elodie Details Marble Grey Badcape

  Met de Elodie Details Marble Grey Badcape blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek beschikt over een handige capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  39,90
 • Quick view

  Elodie Details Faded Rose Badcape

  Met de Elodie Details Faded Rose Badcape blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek beschikt over een handige capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  39,90
 • Quick view

  Elodie Details Sweet Golden Honey Badcape

  Met de Elodie Details Sweet Golden Honey Badcape blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek beschikt over een handige capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  39,90
 • Quick view

  Elodie Details Powder Pink Badcape

  Met de Elodie Details Powder Pink Badcape blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek beschikt over een handige capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  39,90
 • Quick view

  Elodie Details Watercolor Wings Badcape

  Met de Elodie Details Watercolor Wings Badcape blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek beschikt over een handige capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  42,-
 • Quick view

  Elodie Details Mineral Green Badcape

  Met de Elodie Details Mineral Green Badcape blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek beschikt over een handige capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  39,90
 • Quick view

  Elodie Details Dots of Fauna Badcape

  Met deze Elodie Details Dots of Fauna Badcape weet je zeker dat je kindje heerlijk warm blijft als het uit bad komt. De badcape is gemaakt van zacht materiaal, wasbaar in de wasmachine en beschikt over een capuchon.
  39,90
 • Quick view

  Elodie Details Badcape Tender Blue

  Met deze Elodie Details Badcape Tender Blue weet je zeker dat je kindje heerlijk warm blijft als het uit bad komt. De badcape is gemaakt van zacht materiaal, wasbaar in de wasmachine en beschikt over een capuchon.
  39,90
8 Resultaten