Kidsmill badcapes

 

Geef je kindje een comfortabele Kidsmill badcape. Je gebruikt deze bijvoorbeeld na het badderen, om je kindje mee af te drogen. Als je daarna je kindje in de Kidsmill badcape wikkelt, blijft de kleine lekker warm. Natuurlijk zijn Kidsmill badcapes ook leuk om weg te geven als kraamcadeau.

 

Lees meer...

Gebreide Kidsmill badcapes

Veel Kidsmill badcapes zijn gebreid. Het voordeel van een gebreide Kidsmill badcape is dat deze de warmte goed vasthoudt. Onze gebreide Kidsmill badcapes zijn meestal verkrijgbaar in meerdere, trendy tinten.

 

Stijlvolle Kidsmill badcapes

Kidsmill badcapes zijn niet alleen comfortabel, maar zien er ook heel sfeervol uit. De capuchon van een Kidsmill badcape ziet er meestal anders uit dan de rest van de badcape. Vaak is hierin een sfeervol patroontje gebreid. Kidsmill badcapes bestel je eenvoudig online via Babypark.nl. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis.Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Kidsmill Knitted Badcape

    In deze Kidsmill Knitted badcape kan je de kleine lekker inwikkelen na het badderen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape met capuchon is gemaakt van zachte materialen en wasbaar in de wasmachine.

    63,95

    57,95

1 Resultaten