Een Luma badjas of een Luma badcape kopen

 

Een warme badcape of badjas kopen

Voor een lekker warme badjas of badcape voor je baby zit je bij Babypark helemaal goed. Wij bieden je de keuze uit een groot aantal collecties, waardoor er altijd een mooie badjas of badcape voor je bij zit. Met Luma badjassen of Luma badcapes ben je ervan verzekerd dat je kleintje lekker warm blijft na een badje of het niet koud krijgt na het spetterplezier in het zwembad!

Lees meer...

De Luma badjassen of badcapes zullen lekker zacht aanvoelen voor je baby. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende felle, diepe kleuren. Uiteraard zijn de badjassen of badcapes ook online te koop in de webschop van Babypark. Omdat Babypark een groot assortiment heeft zijn er regelmatig aanbiedingen voor een badjas of badcape.

 

Handig om te weten

Over het algemeen hebben badcapes een afmeting van 75 cm bij 75 cm. Dit kan echter per product verschillen. Kijk daarom bij het artikel van je keuze bij "specificaties". Daar kun je zien welke afmetingen het heeft en nog meer informatie, zoals van welk materiaal het gemaakt is.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Luma Lovely Sky Badcape

  In deze Luma Lovely Sky Badcape kan je de kleine lekker inwikkelen na het badderen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  14,99
 • Quick view

  Luma Ice Cream Badcape

  In deze Luma Ice Cream Badcape kan je de kleine lekker inwikkelen na het badderen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  14,99
 • Quick view

  Luma Paper Boats Badcape

  In deze Luma Paper Boats Badcape kan je de kleine lekker inwikkelen na het badderen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  14,99
 • Quick view

  Luma Badcape Peach Moon

  In deze Luma badcape kan je de kleine lekker inwikkelen na het badderen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  14,99
4 Resultaten