Een Luma badjas of een Luma badcape kopen

 

Een warme badcape of badjas kopen

Voor een lekker warme badjas of badcape voor je baby zit je bij Babypark helemaal goed. Wij bieden je de keuze uit een groot aantal collecties, waardoor er altijd een mooie badjas of badcape voor je bij zit. Met Luma badjassen of Luma badcapes ben je ervan verzekerd dat je kleintje lekker warm blijft na een badje of het niet koud krijgt na het spetterplezier in het zwembad!

Lees meer...

De Luma badjassen of badcapes zullen lekker zacht aanvoelen voor je baby. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende felle, diepe kleuren. Uiteraard zijn de badjassen of badcapes ook online te koop in de webschop van Babypark. Omdat Babypark een groot assortiment heeft zijn er regelmatig aanbiedingen voor een badjas of badcape.

 

Handig om te weten

Over het algemeen hebben badcapes een afmeting van 75 cm bij 75 cm. Dit kan echter per product verschillen. Kijk daarom bij het artikel van je keuze bij "specificaties". Daar kun je zien welke afmetingen het heeft en nog meer informatie, zoals van welk materiaal het gemaakt is.

Lees minder...
14 Resultaten
 • Quick view

  Luma Childs Play Badcape

  In deze Luma Childs Play Badcape kan je de kleine lekker inwikkelen na het badderen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  21,99
 • Quick view

  Luma Bow Deco Badcape

  In deze Luma Bow Deco Badcape kan je de kleine lekker inwikkelen na het badderen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.

  21,99

  17,59

 • Quick view

  Luma Sunset Shapes Badcape

  In deze Luma Sunset Shapes Badcape kan je de kleine lekker inwikkelen na het badderen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  21,99
 • Quick view

  Luma Half Moon Badcape

  In deze Luma Half Moon Badcape kan je de kleine lekker inwikkelen na het badderen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.

  24,99

  19,99

 • Quick view

  Luma Bow Deco Hydrofiel Badcape

  In deze Luma Bow Deco Hydrofiel Badcape kan je je kindje lekker inwikkelen na het badderen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  24,99
 • Quick view

  Luma Half Moon Hydrofiel Badcape

  In de Luma Half Moon Hydrofiel Badcape kan je je kindje inwikkelen na het badderen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.

  24,99

  19,99

 • Quick view

  Luma Bow Deco Poncho

  Met de prachtige Luma Bow Deco Poncho weet je zeker dat je kindje heerlijk warm blijft als het uit bad komt. De poncho is gemaakt van zacht materiaal, wasbaar in de wasmachine en beschikt over een capuchon.

  32,99

  26,39

 • Quick view

  Luma Multi Lines Badcape

  In deze Luma Multi Lines Badcape kan je de kleine lekker inwikkelen na het badderen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.

  24,99

  19,99

 • Quick view

  Luma Tropical Island Badcape

  In deze Luma Tropical Island Badcape kan je de kleine lekker inwikkelen na het badderen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  21,99
 • Quick view

  Luma Sunset Shapes Hydrofiel Badcape

  In de Luma Sunset Shapes Hydrofiel Badcape kan je je kindje lekker inwikkelen na het badderen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  24,99
 • Quick view

  Luma Sunset Shapes Poncho

  Met de prachtige Luma Sunset Shapes Poncho weet je zeker dat je kindje heerlijk warm blijft als het uit bad komt. De poncho is gemaakt van zacht materiaal, wasbaar in de wasmachine en beschikt over een capuchon.
  32,99
 • Quick view

  Luma Multi Lines Hydrofiel Badcape

  In de Luma Multi Lines Hydrofiel Badcape kan je je kindje inwikkelen na het badderen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en wasbaar in de wasmachine.

  24,99

  19,99

 • Quick view

  Luma Multi Lines Poncho

  Met de prachtige Luma Multi Lines Poncho weet je zeker dat je kindje heerlijk warm blijft als het uit bad komt. De poncho is gemaakt van zacht materiaal, wasbaar in de wasmachine en beschikt over een capuchon.
  34,99
 • Quick view

  Luma Half Moon Poncho

  Met de prachtige Luma Half Moon Poncho weet je zeker dat je kindje heerlijk warm blijft als het uit bad komt. De poncho is gemaakt van zacht materiaal, wasbaar in de wasmachine en beschikt over een capuchon.
  34,99
14 Resultaten
Trustpilot