2 Resultaten
 • Quick view Mats & Merthe Wrapper Hearts

  Mats & Merthe Hearts Wrapper

  Uit voorraad leverbaar
  39,99
 • Quick view Mats & Merthe Wrapper Houses

  Mats & Merthe Houses Wrapper

  Uit voorraad leverbaar
  39,99
2 Resultaten

Mats & Merthe badcapes

 

Een badcape is een onmisbaar onderdeel van de babyuitzet. Je gebruikt deze bijvoorbeeld na het badderen om je kindje mee af te drogen en vervolgens op te warmen. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Mats & Merthe badcapes. Mats & Merthe is een heel leuk, echt Fries merk met soms typische Hollandse accenten. Zo zijn in sommige Mats & Merthe badcapes subtiele grachtenpandjes geweven. Juist die leuke, Hollandse accenten maken producten van Mats & Merthe zo leuk.

 

Lekkere zachte Mats & Merthe badcapes

Mats & Merthe badcapes zijn niet alleen heel stijlvol, maar ook optimaal comfortabel. Bijna alle Mats & Merthe badcapes zijn gemaakt van 100% katoen. Hierdoor voelen Mats & Merthe badcapes lekker zacht aan en zijn deze ook luchtdoorlatend. Zijn de badcapes nat geworden, dan drogen deze ook vrij snel weer op. De binnenkant van sommige Mats & Merthe badcapes zijn gebrusht, waardoor deze extra zacht aanvoelt. De capuchon zorgt voor extra comfort. Veel badcapes van Mats & Merthe hebben afmetingen van 75 x 75 cm.

 

Gebruiksvriendelijkheid

Mats & Merthe badcapes zijn niet alleen fijn nadat je kindje in bad is geweest, maar ook op allerlei andere momenten waarop je kindje extra warmte en zachtheid nodig heeft. Mats & Merthe badcapes zijn gewoon uitwasbaar in de wasmachine, vaak op maximaal 40 graden. Het is niet aan te raden om een badcape Mats & Merthe te drogen in een wasdroger. Hierdoor kan de kwaliteit van de badcape snel achteruit gaan. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een mooie en comfortabele Mats & Merthe badcape online via onze webshop. Als jouw online bestelling ons nog vóór 20.00 bereikt en je ook direct hebt betaald, ontvang jij jouw aankoop meestal al de volgende dag bij je thuis. Alleen als de bestelde badcape Mats & Merthe niet bij ons op voorraad is, bezorgen wij je bestelling later.