Meyco badcapes

Geef je kindje een comfortabele Meyco badcape. Meyco badcapes geven je kind warmte en geborgenheid na bijvoorbeeld het badderen. Onze Meyco badcapes zien er heel leuk en trendy uit. Op deze pagina vind je onze actuele collectie. Lees meer...

Het comfort van Meyco badcapes

De stof van Meyco badcapes neemt goed vocht op. Tegelijkertijd droogt deze stof ook zo weer op. Dat maakt een Meyco badcape ideaal om te gebruiken nadat je kindje in bad is geweest. Ook op andere momenten geeft een Meyco badcape veel comfort. In sommige Meyco badcapes zitten gaten voor een 3-punts gordel, voor gebruik in het autostoeltje.

Over Meyco

Meyco maakt mooie en comfortabele textielcollecties voor baby’s. Behalve Meyco badcapes maakt Meyco ook andere textielproducten zoals ledikantdekens en slaapzakken. Bekijk ook eens onze complete collectie Meyco producten en laat je verrassen door alle mooie ontwerpen.Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Meyco Basic Jersey Badcape

  Met de stijlvolle Meyco Basic Jersey Badcape blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek beschikt over een handige capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.

  9,95

  8,46

 • Quick view

  Meyco Branches Badcape Sand

  De Meyco Branches Badcape Sand wikkel je eenvoudig om je kindje heen, zodat je kindje warm blijft als het uit bad komt. Doordat de cape is voorzien van een capuchon blijft het hoofdje van je kindje op temperatuur.
  24,95
 • Quick view

  Meyco Panter Badcape

  De Meyco Panter Badcape Camel je eenvoudig om je kindje heen, zodat je kindje heerlijk warm blijft als het uit bad komt. De badcape is voorzien van een capuchon om het hoofdje van je kindje warm te houden.
  24,95
 • Quick view

  Meyco Cheetah Badcape Taupe

  De Meyco Cheetah Badcape Taupe wikkel je eenvoudig om je kindje heen, zodat je kindje heerlijk warm blijft als het uit bad komt. Doordat de badcape is voorzien van een capuchon blijft het hoofdje van je kindje goed op temperatuur.
  24,95
 • Quick view

  Meyco Ikat Badcape Sand

  De Meyco Ikat Badcape Sand wikkel je eenvoudig om je kindje heen, zodat je kindje warm blijft als het uit bad komt. Doordat de cape is voorzien van een capuchon blijft het hoofdje van je kindje op temperatuur.
  24,95
 • Quick view

  Meyco Uni Boucle Badcape

  Met de stijlvolle Meyco Uni Boucle Badcape blijft je kindje lekker warm als het uit bad komt. De doek beschikt over een handige capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  22,95
 • Quick view

  Meyco Leopard Badcape Sand Melange

  De Meyco Leopard Badcape Sand Melange wikkel je om je kindje heen, zodat je kindje warm blijft als het uit bad komt. Doordat de cape is voorzien van een capuchon blijft het hoofdje van je kindje op temperatuur.
  24,95
7 Resultaten
Trustpilot