Meyco badcapes

 

Geef je kindje een comfortabele Meyco badcape. Meyco badcapes geven je kind warmte en geborgenheid na bijvoorbeeld het badderen. Onze Meyco badcapes zien er heel leuk en trendy uit. Op deze pagina vind je onze actuele collectie.

 

Lees meer...

Het comfort van Meyco badcapes

De stof van Meyco badcapes neemt goed vocht op. Tegelijkertijd droogt deze stof ook zo weer op. Dat maakt een Meyco badcape ideaal om te gebruiken nadat je kindje in bad is geweest. Ook op andere momenten geeft een Meyco badcape veel comfort. In sommige Meyco badcapes zitten gaten voor een 3-punts gordel, voor gebruik in het autostoeltje.

 

Over Meyco

Meyco maakt mooie en comfortabele textielcollecties voor baby’s. Behalve Meyco badcapes maakt Meyco ook andere textielproducten zoals ledikantdekens en slaapzakken. Bekijk ook eens onze complete collectie Meyco producten en laat je verrassen door alle mooie ontwerpen.Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Meyco Panter Badcape Roze

  De Meyco Panter Badcape Roze is ideaal om je kindje in warm te houden na het badderen. De badcape is gemaakt van zacht materiaal en voorzien van een capuchon om ook het hoofdje op temperatuur te houden.
  19,95
 • Quick view

  Meyco Fine Lines Badcape

  De Meyco Fine Lines Badcape is ideaal om je kindje in warm te houden na het badderen. De badcape is gemaakt van zacht materiaal en voorzien van een capuchon om ook het hoofdje op temperatuur te houden.
  19,95
 • Quick view

  Meyco Uni Badcape Wit

  De Meyco Uni Badcape Wit is ideaal om je kindje in warm te houden na het badderen. De badcape is gemaakt van zacht materiaal en voorzien van een capuchon om ook het hoofdje op temperatuur te houden.
  19,95
3 Resultaten