Snoozzz badcapes

 

Geef jouw kindje na het badderen extra comfort met een Snoozzz badcape. In veel Snoozzz badcapes zit een speciale opening, zodat je de badcape kunt gebruiken in combinatie met een Snoozzz babyzitzak, autostoeltje of slaapwikkel. Snoozzz badcapes zijn dus overal te gebruiken. Een badcape van Snoozzz is overigens ook een leuk idee voor een kraamcadeautje. Je maakt iedere kraamvrouw en ieder kind blij met zo’n comfortabele badcape. Meestal zijn de badcapes verkrijgbaar in meerdere kleuren die helemaal van deze tijd zijn. Vaak zijn ze effen, wat juist heel stoer en modern overkomt.

 

Lees meer...

Snoozzz badcapes van badstof

Snoozzz badcapes zijn meestal gemaakt van badstof. Deze stof voelt niet alleen lekker zacht aan, maar neemt ook heel goed vocht op. Is badstof eenmaal nat geworden, dan droogt het ook vrij snel weer op. Hierdoor is badstof de ideale stof voor Snoozzz badcapes. Verder zijn Snoozzz badcapes heel goed uitwasbaar in de wasmachine. De kwaliteit van de badcapes is heel goed, wat meestal betekent dat de badcapes ook na veel wasbeurten nog lang mooi blijven.

 

Het comfort van Snoozzz badcapes

Een Snoozzz  badcape kun je na het badderen gebruiken om je kindje mee af te drogen. Je kunt de Snoozzz badcape om je kindje heenslaan, zodat je kindje het niet koud krijgt. Dankzij een Snoozzz badcape heeft je kindje het behaaglijk warm. Zelfs het hoofdje van je kindje wordt optimaal verwarmd, dankzij de capuchon. Snoozzz badcapes zijn snel en gemakkelijk online te bestellen via onze webshop. Naast een badcape van Snoozzz is het ook leuk om andere items van Snoozzz te bestellen. Meestal verkopen wij allerlei Snoozzz producten, zoals wikkeldekens, voedingskussens, zitzakken en spuugdoekjes. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis, in veel gevallen al de volgende dag. Zo kunnen jij en je kindje zo snel mogelijk van je aankoop genieten!Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Snoozzz Badcape

    In deze Snoozzz badcape kan je de kleine lekker inwikkelen na het badderen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en uitgerust met een speciale opening.
    15,96
1 Resultaten