Witlof for Kids badcapes en badjassen

Met een comfortabele Witlof for Kids badcape of badjas houd je het lichaam van je kindje na het badderen op temperatuur. Niet alleen na een badje of een douchebeurt, komt een baby badcape van Witlof for Kids goed van pas. Je kunt Witlof for Kids badcapes bijvoorbeeld ook gebruiken tijdens een dagje op het strand.

Lees meer...

Het comfort van een Witlof for Kids badcape

Een Witlof for Kids badcape is meestal gemaakt van lekker zacht materiaal dat goed vocht opneemt. Dit materiaal voelt ook heel comfortabel aan voor je kleintje. Een natte Witlof for Kids badcape is ook weer heel snel droog. Voor een badcape is dat natuurlijk perfect.

Over Witlof for Kids

Hedendaagse ouders en verzorgers zoeken het beste voor hun kindje. Tegelijkertijd vinden zij het soms moeilijk om een perfecte balans te vinden tussen hun gezin en hun carrière. De oprichters van Witlof for Kids zijn zelf ouder en herkennen dit heel goed. Door producten te ontwerpen die zowel mooi, veilig als comfortabel zijn, willen zij andere ouders een goede basis geven. Goede producten zijn weer een zorg minder voor de ouders. Witlof for Kids producten zijn niet alleen heel veilig en prettig om te gebruiken. Ze maken het leven ook een beetje sprankelender. Witlof for Kids producten zijn vaak te herkennen aan de stijlvolle, bloemerige ontwerpen. Witlof for Kids heeft een geheel eigen stijl. Dat maakt dit label heel bijzonder. Bestel vandaag nog jouw gewenste baby badcape van Witlof for Kids online via Babypark.nl. Als jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur bereiken, krijg jij de baby badcape van Witlof for Kids in de meeste gevallen morgen al thuisbezorgd.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Witlof For Kids Corduroy Wikkeldoek

  De Witlof For Kids Corduroy Wikkeldoek zorgt er voor dat je kindje warm blijft. De wikkeldoek met zacht fluweel heeft een capuchon en is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal. Geschikt vanaf de geboorte.
  44,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Beleaf Badcape

  De Witlof For Kids Beleaf Badcape zorgt er voor dat je kindje heerlijk warm blijft als het net uit bad komt! De stijlvolle badcape met mooie print heeft een capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  35,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Sparkle Badcape

  De Witlof For Kids Sparkle Badcape zorgt er voor dat je kindje heerlijk warm blijft als het net uit bad komt! De stijlvolle badcape met mooie print heeft een capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  35,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Once Upon A Dream Badcape

  De Witlof For Kids Once Upon A Dream Badcape zorgt er voor dat je kindje heerlijk warm blijft als het net uit bad komt! De stijlvolle badcape met mooie print heeft een capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  44,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Colour Your World Badcape

  De stijlvolle Witlof For Kids Colour Your World Badcape zorgt er voor dat je kindje warm blijft als het net uit bad komt! De badcape met mooie print heeft een capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  49,95
5 Resultaten
Trustpilot