Koeka badjassen

 

Een goede badjas komt altijd wel van pas. Je kindje kan deze bijvoorbeeld dragen na het badderen. Aan de meeste Koeka badjassen zit een capuchon om het hoofdje lekker warm te houden. De meeste Koeka badjassen maak je dicht met behulp van een lint.

Lees meer...

 

Het materiaal van Koeka badjassen

Koeka badjassen zijn van goede kwaliteit en zitten lekker comfortabel. De meeste Koeka badjassen zijn gemaakt van wafelstof of badstof. Beide katoenen stoffen nemen heel goed vocht op en drogen ook weer snel op. Dat zorgt ervoor dat Koeka badjassen heel prettig zijn om te dragen.

 

Over Koeka

Koeka is een Nederlands merk van textielproducten voor baby’s en jonge kinderen. De producten zijn zodanig ontworpen dat ze goed matchen met de inrichting van je huis. Koeka maakt dus gebruik van trendy kleuren die vrij neutraal zijn en goed passen bij hedendaagse interieurs.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Koeka Venice Badjas

  De Koeka Venice Badjas is ideaal voor na het badderen of zwemmen. De badstof neemt het vocht op en zorgt er voor dat je kindje op temperatuur blijft. De badjas is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  39,95
 • Quick view

  Koeka Venice Smart Badjas

  Koeka Venice Smart Badjas van Koeka wat gemaakt is van zachte badstof. De badjas is door de zachte stof vocht opnemend.
  39,95
2 Resultaten