Koeka badjassen

Een goede badjas komt altijd wel van pas. Je kindje kan deze bijvoorbeeld dragen na het badderen. Aan de meeste Koeka badjassen zit een capuchon om het hoofdje lekker warm te houden. De meeste Koeka badjassen maak je dicht met behulp van een lint.

Lees meer...

Het materiaal van Koeka badjassen

Koeka badjassen zijn van goede kwaliteit en zitten lekker comfortabel. De meeste Koeka badjassen zijn gemaakt van wafelstof of badstof. Beide katoenen stoffen nemen heel goed vocht op en drogen ook weer snel op. Dat zorgt ervoor dat Koeka badjassen heel prettig zijn om te dragen.

Over Koeka

Koeka is een Nederlands merk van textielproducten voor baby’s en jonge kinderen. De producten zijn zodanig ontworpen dat ze goed matchen met de inrichting van je huis. Koeka maakt dus gebruik van trendy kleuren die vrij neutraal zijn en goed passen bij hedendaagse interieurs.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Koeka Dijon Organic Badjas Plum

  In deze Koeka Dijon Organic Badjas Plum blijft je kindje heerlijk warm als het uit bad komt. Gemaakt van zacht materiaal en beschikt over een capuchon. Door middel van een strikje is de jas open en dicht te maken.

  39,95

  0,-

 • Quick view

  Koeka Dijon Organic Badponcho Sea

  In deze Koeka Dijon Organic Badponcho Sea blijft je kindje heerlijk warm als het uit bad komt. Gemaakt van zacht materiaal en beschikt over een capuchon. Door middel van een strikje is de jas open en dicht te maken.
  29,95
 • Quick view

  Koeka Dijon Organic Badjas

  In deze Koeka Dijon Organic Badjas blijft je kindje heerlijk warm als het uit bad komt. Gemaakt van zacht materiaal en beschikt over een capuchon. Door middel van een strikje is de jas open en dicht te maken.
  39,95
 • Quick view

  Koeka Dijon Organic Badjas Sand Mt. 62-68

  In deze Koeka Dijon Organic Badjas Sand Mt. 62-68 blijft je kindje heerlijk warm als het uit bad komt. Gemaakt van zacht materiaal en beschikt over een capuchon. Door middel van een strikje is de jas open en dicht te maken.
  39,95
 • Quick view

  Koeka Dijon Organic Badjas Thyme

  In deze Koeka Dijon Organic Badjas Thyme blijft je kindje heerlijk warm als het uit bad komt. Gemaakt van zacht materiaal en beschikt over een capuchon. Door middel van een strikje is de jas open en dicht te maken.
  39,95
5 Resultaten
Trustpilot