Snoozebaby badjassen

Een Snoozebaby badjas is heel comfortabel voor je kindje, vooral na het badderen. De meeste Snoozebaby badjassen zijn gemaakt van lekker zacht katoen dat heel goed vocht opneemt. Snoozebaby badjassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Lees meer...

Over Snoozebaby

Snoozebaby is een merk van voornamelijk textielproducten voor baby’s. Kenmerkend aan Snoozebaby badjassen en andere producten zijn de labeltjes. De oprichter van het merk ontdekte dat haar zoontje aan knuffels en kleertjes vooral de labeltjes leuk vond. Hij vond het heel rustgevend om hiermee te spelen. Daarom liet ze Snoozebaby badjassen en andere producten voorzien van een rijke variatie aan labeltjes van allerlei materialen. Dat is leuk voor kinderen en ziet er bovendien heel vrolijk uit.

Snoozebaby badjassen online bestellen

Snoozebaby badjassen bestel je gemakkelijk online via onze webshop. Indien jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20:00 uur bereiken, bezorgen wij jouw bestelde Snoozebaby badjas meestal al de volgende dag bij je thuis.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Snoozebaby Badjas

    Met de Snoozebaby Badjas weet je zeker dat je kindje heerlijk warm blijft als het uit bad komt. De stijlvolle badjas is gemaakt van 100% katoen waardoor het heerlijk zacht aanvoelt. Wasbaar in de wasmachine.

    24,99

    24,95

1 Resultaten

Trustpilot