Basicline badjes

Een Basicline baby bad geeft je kindje alles wat het nodig heeft voor een mooi badavontuur. Veel badjes van Basicline hebben een geïntegreerd zitvlak en een badstopje. Vrijwel elk Basicline baby bad kun je het beste met zo’n veertien liter water vullen van ongeveer 37 graden.

Lees meer...

Wat er bij een Basicline badje hoort

Een Basicline badje kun je het beste combineren met een Basicline badstandaard. Bij sommige Basicline badjes hoort een luieremmer. Vaak wordt deze emmer niet echt als luieremmer gebruikt. Zo’n luieremmer is namelijk ook ideaal om het badje mee te vullen. Voor het legen van een Basicline badje kun je het beste een afvoerslang gebruiken. Luieremmer, afvoerslang en badstandaard zijn in veel gevallen niet bij een Basicline badje inbegrepen. Deze dien je apart bij te bestellen.

Over Basicline

Badjes van Basicline hebben eenvoudig design, net als andere producten van dit label. Basicline producten geven jou en je kindje een stevige basis, zonder extra toeters en bellen die je toch niet gebruikt. Je krijgt precies wat je nodig hebt. En dat heeft een groot voordeel. De eenvoudige designs maken het jou niet onnodig ingewikkeld. Je weet waar je aan toe bent. Alle verstelbare onderdelen bedien je met gemak. Moeiteloos zet je de Basicline autostoel in slaapstand om je kindje onderweg heerlijk te laten slapen. En in een vloeiende beweging klap je een buggy van Basicline op tot een gemakkelijk op te bergen pakketje. Verder heeft een buggy van Basicline meestal een fijne, ruime boodschappenmand waarin je veel spulletjes kwijt kunt. De handgrepen van een Basicline buggy zijn gemaakt op de vorm van je hand en voelen dan ook heel prettig aan. Zowel jij als je kindje komen niets aan comfort tekort, in welk opzicht dan ook. De Basicline wipstoel verander je gemakkelijk in een ‘gewone’ stoel. Met behulp van de meegeleverde pootjes zet je de wipstoel vast, zodat deze niet meer schommelt. Basicline producten zijn een echte aanrader! Bestel vandaag nog een Basicline badje online via onze webshop en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Basicline Basic Bad Klein

    Het Basicline bad klein is een eenvoudig en handig badje. Door de kuipvorm van dit bad wordt je baby optimaal ondersteund. Het is verkrijgbaar in diverse kleuren en heeft een lengte van 84 centimeter.

    10,95

    9,99

1 Resultaten
Trustpilot