Bébé Basics badjes

Een badje is een onmisbaar onderdeel van de babyuitzet. Een baby badje van Bébé Basic biedt voldoende comfort voor de allereerste badmomentjes van je kindje. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Bébé Basic badjes.

Lees meer...

Meer details van een Bébé Basics badje

Een Bébé Basics badje kun je vaak het beste vullen met zo’n 14 liter water. Het badje wordt meestal geleverd inclusief badstop. Badstandaard, luieremmer en afvoerslang worden in de meeste gevallen niet met het badje meegeleverd. Deze dien je er apart bij te bestellen. Dankzij een aanvullende badstandaard hoef je niet te bukken als je je kindje in bad doet. Een baby badje van Bébé Basics klik je gemakkelijk vast aan de badstandaard. Op die manier staat het badje heel stabiel. Een luieremmer is meestal handig om het Bébé Basics badje mee te vullen. Dit soort details vind je meestal terug in de uitgebreide productbeschrijvingen.

Over Bébé Basics

Badartikelen van Bébé Basics zijn van goede kwaliteit en worden geleverd voor een basic prijs. Bébé Basics is een onderdeel van het merk Bébé-Jou. Naast Bébé Basics badjes verkopen wij ook andere badartikelen van Bébé Basics, waaronder een luieremmer, een waskussen, een kapset en een setje met een nagelschaartje, een nagelvijltje, een kammetje, een borsteltje en een thermometer. Het is vaak ook mogelijk om een compleet badset van Bébé Basics te kopen, met daarin een bad, een waskussen, een luieremmer, een waskom, een badthermometer, een kam, een borstel en een etui met een schaartje. Vaak hoef je dan alleen nog een badstandaard erbij te bestellen. Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw gewenste baby badje van Bébé Basics online via onze webshop. Wij bezorgen jouw bestelling zo snel mogelijk bij je thuis. Bij Babypark profiteer je niet alleen van een snelle levering, maar ook van de Laagste Prijsgarantie. Dankzij de Laagste Prijsgarantie weet je zeker dat je nooit teveel betaalt.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Bébé-Basics Bad Wit

    Het Bébé-Basics Bad Wit is uitgerust met een geïntegreerd zitvlak en gemaakt van kunststof. Het babybadje waarin je kindje kan badderen wordt standaard geleverd met een badstopje.
    14,99
1 Resultaten