Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Badjes

Luma badjes

Luma badjes zijn heel fijn om te gebruiken. Bij de meeste Luma badjes zit een geïntegreerd zitvlak en een badstopje inbegrepen. Luma badjes zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat goed schoon te houden is. Mét een apart verkrijgbare afvoerslang en badstandaard is een Luma badje nog praktischer te gebruiken.

Lees meer...

Vul een Luma badje aan met bijpassende producten

Stel jouw complete bad-uitzet samen met Luma. Van Luma zijn verschillende collecties verzorgingsproducten verkrijgbaar die mooi bij elkaar passen. Het is een aanrader om niet alleen een Luma badje, maar ook andere producten van dezelfde serie te kopen, zoals een manicureset, een aankleedkussen met hoes, een verzorgingsmandje en een badcape in dezelfde stijl.

Over Luma

Het merk Luma ontstond in 2010 als “zusje” van het Nederlandse merk Bébé-Jou. Net als Bébé-Jou is Luma een merk van badjes en andere verzorgingsproducten voor baby’s en peuters. Bébé-Jou staat vooral voor “vertrouwd”. Luma staat voor “design, eigentijds en eenvoud”. Dit zie je heel goed terug in de vormgeving, kleuren en prints van de collecties.

Lees minder...
  • Luma Bad
    19,99 Adviesprijs 0,-
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader