Pretura badjes

 

Maak de babyuitzet compleet met een veilig en comfortabel Pretura badje. Op deze pagina vind je alle Pretura badjes uit ons assortiment. Het zijn stuk voor stuk comfortabele, praktische en veilige badjes. Alle Pretura badjes zijn heel gemakkelijk online te bestellen. Wij bezorgen je bestelling bij je thuis.

Lees meer...

 

Het comfort van Pretura badjes

Pretura badjes hebben een ergonomisch verantwoorde vorm. Dat betekent dat de vorm van het badje is aangepast aan het lichaam van je kindje. In sommige Pretura badjes zit zelfs een geïntegreerde kuipvorm om je kindje extra ondersteuning te geven. Sommige Pretura badjes worden geleverd met een antislip matje.

 

Over Pretura

Pretura is een label van bedtextiel en reisartikelen voor kinderen tot ongeveer 4 jaar. Dit Nederlandse label maakt echte kwaliteitsproducten. Veiligheid heeft prioriteit. Pretura badjes en andere producten voldoen ook aan de veiligheidsnormen.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Pretura Bad Klein met Antislip Wit

  In het Pretura badje met anti-slip matje zal je kindje heerlijk en comfortabel badderen. Het badje is 84 cm lang, heeft een ergonomische vorm en wordt geleverd inclusief badstop.

  14,99

  12,99

 • Quick view

  Pretura Basic Bad Klein

  Het Pretura bad klein is een eenvoudig en handig badje. Door de kuipvorm van dit bad wordt je baby optimaal ondersteund. Het is verkrijgbaar in diverse kleuren en heeft een lengte van 84 centimeter.
  11,99
 • Quick view

  Pretura Basic Bad Wit Groot

  Dit badje van het merk Pretura is een eenvoudig en handig badje. Door de kuipvorm van dit bad wordt je baby optimaal ondersteund.

  17,99

  13,99

3 Resultaten