Puck badjes

Maak het badavontuur van je kindje helemaal compleet met een comfortabel Puck badje. De meeste Puck badjes zijn te gebruiken vanaf de geboorte. De meeste Puck badjes worden geleverd inclusief badzitje. Als je kindje iets groter is, kan het dan in het badje zitten. Het badzitje dien je te gebruiken aan de lage kant van het Puck badje. Onze Puck badjes zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Lees meer...

Een opvouwbaar Puck badje

Het is vaak ook mogelijk om te kiezen voor een opvouwbaar Puck badje. Dit badje is naast thuis ook heel goed te gebruiken op je vakantieadres, bij familie of vrienden. Je neemt dit badje gemakkelijk overal mee naartoe. Een opvouwbaar Puck badje is vaak te verstellen in meerdere posities. In de eerste positie gebruik je het badje vanaf de geboorte totdat je kindje een jaar oud is. In deze positie berg je het badje ook gemakkelijk op. Klap je het badje nog verder uit, dan is het ook geschikt voor kinderen in de leeftijd van één tot en met zes jaar. Een opvouwbaar baby badje van Puck is dus lang te gebruiken.

Over Puck

Behalve badjes verkopen wij ook andere babyartikelen van Puck, zoals kinderstoelen, Puck artikelen zijn scherp geprijsd en van goede kwaliteit. Aan deze artikelen zijn geen onnodige foefjes toegevoegd, waardoor deze betaalbaar blijven. Het eigentijdse design van Puck artikelen past in ieder interieur. De items sluiten naadloos aan bij de wensen van jonge ouders en verzorgers. Bekijk ook eens ons complete assortiment van Puck om te zien welke Puck producten jij nog mist en heel goed kunt gebruiken. Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw gewenste baby badje van Puck online via onze webshop en profiteer van onze aantrekkelijke bezorgservice. Dankzij de Laagste Prijsgarantie weet je zeker dat je nooit teveel betaalt.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Puck Opvouwbaar Bad XL Wit / Grijs

  Het Puck Opvouwbaar Bad XL Wit / Grijs kan snel worden uitgevouwen naar een badje voor kinderen tot en met 6 jaar en wordt geleverd met een badzitje. De antislip pootjes zorgen ervoor dat het badje veilig blijft staan.

  79,-

  59,99

 • Quick view

  Puck Bad

  Het stijlvolle Puck Bad is een comfortabel badje voor je kindje. Het badje wordt geleverd inclusief badzitje. Verder is het badje gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor kinderen tot 1 jaar.

  15,99

  11,95

2 Resultaten
Trustpilot