Tummy Tub badjes

Geef je kindje de vertrouwdheid van de baarmoeder. Gebruik een Tummy Tub badje. Hierin neemt je kindje dezelfde houding aan als in de baarmoeder. Verder is een Tummy Tub badje ook gewoon heel praktisch. Je hebt niet veel water nodig en je neemt het badje gemakkelijk mee naar je vakantieadres of naar de oppas.

Lees meer...

Tummy Tub badjes voor premature baby’s

Tummy Tub badjes zijn extra fijn voor premature baby’s. Zij moeten nog wennen aan het leven buiten de baarmoeder. In een Tummy Tub badje ervaren zij de geborgenheid van de baarmoeder. Is jouw kindje te vroeg geboren? Probeer dan eens een Tummy Tub badje uit.

Tummy Tub badjes zijn veilig

Tummy Tub badjes zijn uitgebreid getest en voldoen aan de strengste veiligheidseisen. De badjes zijn TÜV gecertificeerd. Over de hele wereld zijn Tummy Tub badjes goedgekeurd door artsen, kraamklinieken en verloskundigen.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Tummy Tub Original

    De Tummy Tub biedt jou en je baby meer plezier tijdens het badderen! Het badje is zo ontworpen dat het baarmoeder effect wordt nagebootst. Je kind zal zich veilig en geborgen voelen in een heerlijk warme omgeving.
    29,95
1 Resultaten
Trustpilot