Playgro badspeeltjes

 

Met Playgro badspeelgoed kan je kindje urenlang spelen. Een setje Playgro badspeelgoed voor je baby bestaat meestal uit meerdere figuurtjes, zoals een badeendje, een krab en schelpen. Deze figuurtjes hebben allemaal een andere kleur. Omdat kleine kinderen van sprekende kleuren houden, is meestal gekozen voor hele vrolijke tinten. Het meeste Playgro badspeelgoed is bedoeld voor baby’s vanaf de leeftijd van 3 maanden.

 

Lees meer...

Playgro badspeelgoed als cadeautje

Playgro badspeelgoed is ook leuk om weg te geven, bijvoorbeeld als kraamcadeautje. De speeltjes zien er heel grappig uit. Elk kind vindt deze speeltjes leuk. Veel Playgro badspeeltjes worden geleverd in een handige draagtas. Playgro badspeelgoed voor baby’s is van goede kwaliteit en is verkrijgbaar voor een betaalbare prijs.

 

Over Playgro

Al meer dan 25 jaar lang maakt Playgro innovatief en kwalitatief goed speelgoed voor baby’s. Meerdere generaties wereldwijd zijn inmiddels met Playgro badspeeltjes en ander speelgoed opgegroeid. Playgro begon in Australië en is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf. Playgro badspeeltjes en ander speelgoed gaat door scherpe controles van het kwaliteitscontroleteam heen. Alle Playgro badspeeltjes en ander speelgoed wordt in totaal drie keer gecontroleerd of het wel veilig is voor baby’s. Het is immers ontzettend belangrijk dat alle speeltjes echt veilig zijn. Al het Playgro speelgoed wordt getest volgens de standaarden wereldwijd. Verder zijn alle speeltjes van Playgro volledig vrij van gifstoffen als ftalaat, BPA en lood. Playgro badspeeltjes voor je baby bestel je eenvoudig online via Babypark.nl. Bij Babypark profiteer je van een snelle levering en van de Laagste Prijsgarantie. Ontvangen wij vandaag nog vóór 20.00 jouw online order en betaal je ook direct online? Dan bezorgen wij de Playgro badspeeltjes voor je baby in principe al de volgende dag bij je thuis, tenzij het bestelde speelgoed niet bij ons op voorraad is.Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Playgro Bathtime Squirties Boy

  Deze zachte badspeeltjes van het merk Playgro zorgen voor veel plezier in bad. De badspeeltjes worden geleverd in een handige tas.

  9,90
 • Quick view

  Playgro Bathtime Squirties Girl

  Deze zachte badspeeltjes van het merk Playgro zorgen voor veel plezier in bad. De badspeeltjes worden geleverd in een handige tas.

  9,90
 • Quick view

  Playgro Peddelende Vis Badspeeltje

  Met het Playgro Peddelende Vis Badspeeltje beleeft je kindje veel waterplezier! Wind het speeltje op en laat het door het bad heen peddelen en spetteren. Verder draagt het badspeeltje bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  6,99
3 Resultaten