1 Resultaten
1 Resultaten

Béaba badstandaards

 

Wanneer je je kindje wilt laten badderen dan doe je dit in het begin in een babybadje. Een badstandaard zorgt ervoor dat het badje op een handige hoogte staat zodat jij makkelijk je kindje kunt vasthouden en wassen. Bij Babypark zijn er verschillende badstandaards verkrijgbaar die universeel zijn of die bij specifieke merken passen.
 

Handige Béaba badstandaards

Het merk Béaba heeft badstandaards in haar collectie die specifiek voor Béaba badjes zijn. Zo is er bijvoorbeeld de Béaba Camele'o Mineral voor het Béaba Camele’o Mineral badje. Deze Béaba badstandaard heeft een handig handdoekrek en wordt geleverd met een afvoerslang zodat je het water makkelijk kunt afvoeren. Verder is deze Béaba badstandaard stabiel en veilig door anti-slip poten en een vergrendelingssysteem.

 

Over Béaba

Béaba is in 1989 opgericht en is een Frans merk. Het merk produceert vooral producten die te maken hebben met het maken en eten van voedsel voor baby’s. Het bekendste product van Béaba is de Babycook, een keukenapparaat waarmee je makkelijk voedsel voor je kindje kan stomen en fijn malen. Naast de Babycook heeft Béaba ook een uitgebreide collectie aan Béaba bewaarpotjes, Béaba flesverwarmers en Béaba verzorgingstassen. Op onze website vind je de actuele producten van Béaba. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.