Kies voor een Bebe-jou badstandaard.

 

Het belang van een goede badstandaard
Een stabiele badstandaard is niet alleen belangrijk voor de veiligheid. Natuurlijk is dit wel het meest noodzakelijke. Het badje moet veilig op de standaard staan, zodat deze niet kan omvallen. Hiernaast moet jij ook goed naast het badje kunnen staan in een goede houding. Zo kun je jouw baby goed vasthouden en krijg je minder snel last van je rug. Je lichaam heeft al genoeg te verduren met een baby, dus maak het zo makkelijk mogelijk.

Het kopen van een Bebe-jou standaard is aan te bevelen
Bebe-jou standaards zijn echt aan te bevelen in combinatie met het badje van Bebe-jou. De Bebe-jou badstandaards zijn online te koop bij Babypark en zo nu en dan in de aanbieding. Kies voor comfort, veiligheid en een goede en snelle service en koop deze standaard voordelig online bij Babypark. Je zult het verschil zeker merken, vooral als je al een keer een andere standaard hebt gebruikt. Babypark heeft alleen het beste van het beste voor jou en voor je kindje. Daar mag je zeker van zijn.

Lees meer...
5 Resultaten
 • Quick view

  Bebe-Jou Click Badstandaard Metaal 103 cm

  Een handige Bebe-Jou Click badstandaard waarop je het badje van je kindje kunt zetten. De badstandaard heeft een hoogte van 103 cm, is inklapbaar en geschikt voor een (thermo)bad en de Bebe-Bubble.

  Normale prijs: 36,95

  Special Price 33,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Click Badstandaard Metaal 98 cm

  Een handige Bebe-Jou Click badstandaard waarop je het badje van je kindje kunt zetten. De badstandaard heeft een hoogte van 98 cm, is inklapbaar en geschikt voor een (thermo)bad en de Bebe-Bubble.
  35,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Sense Badstandaard

  Een handige Bebe-Jou Sense Badstandaard waarop je het Sense badje van je kindje kunt zetten. De stijlvolle badstandaard beschikt over een juiste hoogte, zodat jij als ouder een goede positie aanneemt.

  64,95

  51,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Badstandaard Metaal 103 cm

  Een handige Bebe-Jou Fabulous Badstandaard Metaal 103 cm waarop je het badje van je kindje kunt zetten. De badstandaard heeft een hoogte van 103 cm, is inklapbaar en geschikt voor een (thermo)bad en de Bebe-Bubble.
  39,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Badstandaard Metaal 98 cm

  Een handige Bebe-Jou Fabulous Badstandaard Metaal 98 cm waarop je het badje van je kindje kunt zetten. De badstandaard heeft een hoogte van 98 cm, is inklapbaar en geschikt voor een (thermo)bad en de Bebe-Bubble.
  35,99
5 Resultaten
Trustpilot