Pretura badstandaards

 

Wanneer je je kindje gaat wassen is het fijn om dit op de juiste hoogte te doen, dit voorkomt namelijk rugpijn. Een badstandaard is hierbij een grote hulp. Er zijn specifieke badstandaarden voor bepaalde merken, maar ook badstandaards die universeel zijn en waarop elk badje past. Babypark heeft verschillende badstandaards te koop.

 

Lees meer...

Basic Pretura badstandaards

Het merk Pretura heeft diverse basic badstandaards in haar collectie die gemaakt zijn van stevig materiaal. Pretura badstandaards zijn geschikt voor kleine- en grote Pretura badjes en hebben de ideale hoogte om je kindje te wassen. De Pretura badstandaards zijn compact en nemen hierdoor niet veel ruimte in beslag. Door de anti-slip pootjes blijft de Pretura badstandaard op zijn plek staan, wel zo veilig dus!

 

Over Pretura

Pretura is een echt basic merk dat producten op de markt brengt die alles te maken hebben met de verzorging van je kindje. Zo zijn er Pretura producten die zich richten op het slapen en de verzorging van je baby. Op de website vind je de complete collectie van Pretura. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Pretura Basic Badstandaard Wit Groot

  Een handige badstandaard van het merk Pretura om je kindje op de juiste hoogte te wassen.

  32,99

  29,99

 • Quick view

  Pretura Basic Badstandaard Wit

  Handige badstandaard voor een Pretura Basic Badje. Met de badstandaard profiteer je van extra gemak door op de juiste hoogte je kindje te wassen.

  32,95

  29,99

 • Quick view

  Pretura Basic Badstandaard Wit Klein

  Een handige badstandaard van het merk Pretura om je kindje op de juiste hoogte te wassen.

  32,99

  29,99

3 Resultaten