Veilig in bad met de Bebe-jou badthermometer

 

Altijd de juiste temperatuur
Het huidje van een baby is zeer kwetsbaar en daarom moet je er voorzichtig mee omgaan. Dat geldt dus ook voor het gebruik van warm water. Een badje op lichaamstemperatuur (tussen de 36 en 38 graden Celsius) is precies warm genoeg om je kindje lekker in te kunnen baden. Je kunt dit testen door je ellenboog in het water te dompelen, maar dat is niet heel betrouwbaar. Dan kun je beter een van de leuke Bebe-jou thermometers gebruiken.

Vrolijke kleuren
De Bebe-jou badthermometers zijn verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren. Je kunt voor een Bebe-jou thermometer kiezen die kan drijven of eentje die je aan de badrand kunt hangen. De vrolijke badthermometers geven de temperatuur van het badwater nauwkeurig aan, zelfs als je een beetje badschuim op het water hebt drijven.

Bebe-jou op Babypark.nl
Je kunt de leukste badthermometers en andere handige producten ter verzorging van je baby van Bebe-jou online kopen bij Babypark.nl. Ook voor een leuke aanbieding ben je hier aan het juiste adres.

Lees meer...
11 Resultaten
 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Badthermometer

  Meet met de Bebe-Jou Ollie Badthermometer nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.
  8,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Badthermometer

  Meet met de Bebe-Jou Fabulous Badthermometer nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.

  10,99

  6,49

 • Quick view

  Bébé-Basics Badthermometer Wit

  Meet met de Bébé-Basics Badthermometer Wit nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.

  5,99

  4,50

 • Quick view

  Bebe-Jou Badthermometer Wit

  Meet met de Bebe-Jou Badthermometer Wit nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.
  7,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Badthermometer Lichtgrijs

  Meet met de Bebe-Jou Badthermometer Lichtgrijs nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.
  7,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Steppe Badthermometer

  Meet met de praktische Bebe-Jou Steppe Badthermometer nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het badwater op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet ongeveer 37 graden zijn.
  8,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Badthermometer Breeze Green

  Meet met de stijlvolle Bebe-Jou Badthermometer Breeze Green nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op de juiste temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.
  7,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Badthermometer Taupe

  Meet met de stijlvolle Bebe-Jou Badthermometer Taupe nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op de juiste temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.
  7,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Nijntje Nina In Bad Badthermometer

  Meet met de Bebe-Jou Nijntje Nina In Bad Badthermometer nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het badwater op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet ongeveer 37 graden zijn.
  9,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Sepp Badthermometer

  Meet met de praktische Bebe-Jou Sepp Badthermometer nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het badwater op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet ongeveer 37 graden zijn.
  8,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Leopard Badthermometer Pink

  Meet met de Bebe-Jou Leopard Badthermometer Pink nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.
  8,99
11 Resultaten
Trustpilot