Luma badthermometers

Met een Luma badthermometer houd je de temperatuur van het babybadje in de gaten. Een Luma badthermometer is heel nauwkeurig, zodat je precies weet hoe hoog de temperatuur is. Het badwater moet ongeveer 37 graden zijn. Je ziet direct aan de thermometer of het bad goed op warmte is of veel te heet is. Luma badthermometers zijn meestal verkrijgbaar in meerdere kleuren die helemaal van deze tijd zijn. De meeste Luma badthermometers hebben een formaat van ongeveer 14,7 cm x 3,8 cm x 1 cm. Lees meer...

Een veilige Luma badthermometer voor je baby

Elke Luma badthermometer voor een baby is gemaakt van hoogwaardig en veilig materiaal. Ook de vloeistof in een Luma badthermometer is heel veilig. Mocht de Luma badthermometer lekken, dan vormt dit dus geen gevaar voor de gezondheid van je baby.

Over Luma

Luma richt zich met haar Luma badthermometers en andere badartikelen op de moderne vrouw, die van mooie spullen houdt en tegelijkertijd de kosten in de gaten houdt. Van Luma verkopen wij in principe alle badartikelen die je nodig hebt voor je kindje: van badtafels, badjes en badinzetjes tot manicuresets en aankleedkussens. Het is meestal mogelijk om jouw Luma baby badthermometer in dezelfde kleur en stijl te kopen als jouw Luma badje en bijbehorende accessoires. Zo past alles mooi bij elkaar. Meestal verkopen wij zelfs textielproducten van Luma, zoals verzorgingsmanden, washandjes, monddoekjes en badjassen. De Luma baby badthermometer van jouw wensen en andere Luma badartikelen bestel je snel en eenvoudig via Babypark.nl. Profiteer van onze Laagste Prijs Garantie en onze snelle bezorgservice. Bereikt jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur, dan bezorgen wij de Luma baby badthermometer al de volgende dag bij je thuis. Uiteraard is deze snelle bezorging alleen mogelijk als de Luma badthermometer voor je baby bij ons voorradig is.Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Luma Badthermometer

  Meet met de Luma badthermometer nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.
  7,99
 • Quick view

  Luma Spikkels Digitale Badthermometer

  Meet met de Luma Spikkels Digitale Badthermometer nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water goed op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet ongeveer 37 graden zijn.
  19,99
 • Quick view

  Luma Digitale Badthermometer

  Meet met de Luma Digitale Badthermometer nauwkeurig het badwater, zodat je precies kan zien wanneer het water op temperatuur is. De temperatuur voor het water moet circa 37 graden zijn.
  19,99
3 Resultaten
Trustpilot