2 Resultaten
  • Quick view Luvion Bad / Kamer Thermometer

    Luvion Bad / Kamer Thermometer

    Uit voorraad leverbaar
    11,95
2 Resultaten

Luvion thermometer voor je kleine online bij Babypark.nl

 

Luvion
Het merk Luvion produceert al jarenlang allerlei handige apparaten voor jou en je baby. Zo heeft Luvion diverse soorten babyfoons, maar produceren ze ook praktische babyweegschalen en badthermometers.

Luvion badthermometer kopen
Bij Babypark zijn diverse Luvion badthermometers in de aanbieding. Deze Luvion thermometers helpen je om ervoor te zorgen dat je baby in een comfortabele watertemperatuur terecht komt, wanneer je hem of haar in een babybadje legt. De veiligheid van je kleintje is immers alles en daar helpen we graag mee.

Ruime keuze bij Babypark
Bij ons heb je een ruime keuze wanneer het aankomt op thermometers in het algemeen en Luvion badthermometers specifiek. Je kunt kiezen uit verschillende kleurtjes en ook zijn er diverse opties voor wat betreft het model. Zowel voor jongetjes als meisjes zijn er aangepaste kleuren te verkrijgen, zoals pasteltinten als babyroze en babyblauw.

Naast de ruime keuzemogelijkheden die wij je bieden, kun je bij ons tevens genieten van andere voordelen. Zo krijg je jouw bestelling gratis geleverd en bezorgen wij je pakketje ontzettend snel. Op werkdagen voor 21.00 uur besteld, is (mits op voorraad) morgen in huis!