A3 Baby & Kids badzitjes

Een A3 Baby & Kids badzitje geeft je kindje optimaal comfort in bad of onder de douche. Sommige A3 Baby & Kids badzitjes zijn vooral heel handig als je kindje nog niet zelfstandig kan zitten of staan. In een badzitje van A3 Baby & Kids zit je kindje heel veilig en stabiel. Op die manier kan de kleine toch gebruikmaken van het grote bad en kan het ook gebruikmaken van de douche.

Lees meer...

De oplossing: de A3 Baby & Kids badring

De A3 Baby & Kids badring is ideaal als je kindje te groot geworden is voor een babybadje of TummyTub, maar nog te klein is om zelfstandig in het grote bad te zitten. Een A3 Baby & Kids badring is dan een hele praktische oplossing. Je maakt dit A3 Baby & Kids badzitje heel gemakkelijk met zuignappen aan het grote bad of in de douchecabine vast. Een A3 Baby & Kids badring is meestal geschikt voor baby’s en peuters in de leeftijd van 7 tot 16 maanden oud. Dit soort informatie vind je meestal terug in de uitgebreide productbeschrijving van de badring.

Over A3 Baby & Kids

A3 Baby & Kids is al meer dan 25 jaar een begrip in de babywereld. Een traphekje was één van de eerste artikelen die A3 Baby & Kids op de markt bracht. Inmiddels is dit assortiment enorm uitgebreid. Naast A3 Baby & Kids badzitjes verkopen wij allerlei andere artikelen van A3 Baby & Kids, waaronder autostoelbeschermers, babyautospiegels en traphekjes. Het is zeker de moeite waard om ook eens ons complete assortiment van A3 Baby & Kids te bekijken! A3 Baby & Kids badzitjes en andere artikelen van A3 Baby & Kids bestel je eenvoudig online via onze webshop. Wij bezorgen je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis, zodat je meteen van je aankoop kunt genieten.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    A3 Baby & Kids Badring

    Met de A3 Baby & Kids Badring wordt je kindje in bad doen nog leuker! Je kindje kan heerlijk spelen in bad, terwijl jij je handen vrij hebt. Dankzij de 4 anti-slip zuignappen is het zitje eenvoudig te bevestigen.
    17,95
1 Resultaten