Babymoov badzitjes

 

Dankzij een Babymoov baby badzitje ligt je kindje heel comfortabel in bad. De meeste Babymoov badzitjes passen in vrijwel elk kinderbadje en zijn ook heel gemakkelijk te bevestigen. Eventueel is het ook mogelijk om het Babymoov baby badzitje te gebruiken in een badkuip.

 

Lees meer...

Het gebruiksgemak van een Babymoov baby badzitje

De zuignap zorgt ervoor dat het badzitje heel stabiel blijft staan. Babymoov badzitjes zijn geschikt voor baby’s vanaf de geboorte en kunnen meestal een maximaal gewicht van 7 kg aan. Het fijne van een Babymoov baby badzitje is dat je tijdens het wassen van je kindje beide handen vrij hebt. Naast Babymoov badzitjes die al direct na de geboorte te gebruiken zijn, verkopen wij vaak ook Babymoov badringen voor kindjes vanaf 7 maanden. In zo’n badring kan je kindje heerlijk spelen, terwijl jij beide handen vrij hebt. Natuurlijk is het wel belangrijk om je kindje ook dán voortdurend in de gaten te houden.

 

Over Babymoov

Babymoov maakt producten die jou als ouder of verzorger zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Steeds weer bedenken de ontwerpers van Babymoov nieuwe oplossingen die het leven met je kindje stukken makkelijker en fijner maken. Naast handige Babymoov badzitjes, ontwierpen de ontwerpers ook een handige keukenmachine waarmee je in een mum van tijd een gezonde maaltijd voor je kindje klaarmaakt. Je pureert hiermee heel snel aardappels, groenten en andere ingrediënten. En zo zijn er nog een aantal vernieuwende Babymoov producten te noemen. Babymoov badzitjes en andere producten bestel je snel en gemakkelijk online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je ook van de Laagste Prijs Garantie! Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis, zodat jij direct van je aankoop kunt genieten. Indien jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur bereikt, bezorgen wij jouw Babymoov badzitje in principe de volgende dag bij je thuis. Voorwaarde is wel dat het Babymoov baby badzitje bij ons op voorraad is.Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Babymoov Aquaseat Badring White

    Met deze Babymoov Aquaseat Badring White kan je kindje heerlijk spelen in bad, terwijl jij je handen vrij hebt! In de badring zit je kindje veilig, stevig en extra comfortabel. De badring is geschikt vanaf 7 maanden.
    44,90
1 Resultaten