Een Bebe-Jou badzitje of een Bebe-Jou badstoeltje kopen

 

Zitje of stoeltje voor in het bad

Je baby in bad doen is in het begin altijd wennen en voordat je met je handen in het haar gaat zitten, Babypark heeft een oplossing . Met een badzitje of badstoeltje van Bebe-Jou kan jij je kleintje veilig in bad doen, omdat je baby in een comfortabele, verantwoorde houding ligt, terwijl je handen vrij hebt. Zo kunnen jij en je kleintje ontspannen genieten van het badritueel.

De Bebe-jou badstoeltjes of badzitjes zijn verkrijgbaar in een groot aantal zachte kleuren. Ook zijn ze gemakkelijk schoon te maken met behulp van een vochtige doek. Uiteraard zijn de badstoeltjes en badzitjes ook online te koop in de webschop van Babypark. Er is regelmatig een aanbieding.

Lees meer...

 

Handig om te weten

De Bebe-Jou badzitjes en badstoeltjes zijn speciaal ontworpen voor de Bebe-Jou badjes, maar je kunt ze ook gebruiken in een gewoon ligbad. Over het algemeen kan dit door middel van zuignoppen die zich aan de onderzijde bevinden. Hoelang je een Bebe-Jou badzitje kan gebruiken hangt van de leeftijd en de grootte van je baby en kan tevens per product verschillen.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Bebe-Jou Badzitje

  Dit veilige Bebe-Jou Badzitje maakt het badderen van je baby voor jou nog makkelijker. Het badzitje zuigt zich vast door een zuignapje aan de bodem van het badje en zorgt ervoor dat jij je handen vrij hebt om je kindje te wassen.
 • Quick view

  Bebe-Jou Badring

  Met deze Bebe-Jou badring zal je kindje zich nooit meer vervelen in bad. De badring is een comfortabel en veilig zitje met 2 eendjes aan de voorkant die water kunnen spuiten, dat zorgt voor veel spetterplezier in bad.
 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Badring

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Badring zal je kindje zich nooit meer vervelen in bad. De badring is een comfortabel en veilig zitje met 2 eendjes aan de voorkant die water kunnen spuiten, dat zorgt voor veel spetterplezier in bad.

  Normale prijs: 27,99

  Special Price 24,63

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Badzitje

  Dit veilige Bebe-Jou Fabulous Badzitje maakt het badderen van je baby voor jou nog makkelijker. Het badzitje zuigt zich vast door een zuignapje aan de bodem van het badje en zorgt ervoor dat jij je handen vrij hebt om je kindje te wassen.

  Normale prijs: 18,49

  Special Price 14,79

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Badring Celestial Blue

  Met deze Bebe-Jou Fabulous Badring Celestial Blue zal je kindje zich nooit meer vervelen in bad. De badring is een comfortabel en veilig zitje met 2 eendjes aan de voorkant die water kunnen spuiten, dat zorgt voor veel spetterplezier in bad.

  29,99

  27,06

5 Resultaten
Trustpilot