Luma Badstoeltje

Badderen wordt een feest voor iedereen met een Luma badzitje van Babypark!

 

Lees meer...
Handsfree spetteren Je baby in bad doen vermoeiend? Niet met een Luma badstoeltje! Hierin kan je kindje heerlijk comfortabel zitten zonder dat je hem of haar steeds hoeft te ondersteunen. Nu heb je je handen vrij om heerlijk samen met je kleintje te spetteren en kun je dat lieve lijfje makkelijker wassen. Zo wordt badderen een heerlijk ontspannen moment voor jullie allebei. Luma badzitjes voldoen uiteraard aan alle veiligheidsnormen. Door de grote zuignap blijft het badstoeltje goed vastzitten in je badkuip. Je kunt het stoeltje natuurlijk ook gebruiken in een babybadje.

 

Veilig en vrolijk in bad Luma badstoeltjes zijn speciaal ontworpen om je baby comfortabel en veilig in bad te laten zitten. Daarnaast zijn Luma badzitjes ook nog eens bijzonder leuk om te zien. De vrolijke kleuren en originele vormgeving zijn een lust voor het oog. Er is altijd wel een Luma badzitje dat bij de stijl van je babykamer past! Wil je eerst een andere aanbieding bekijken voordat je een keuze maakt? Kijk gerust even verder. Je kunt bij Babypark ook badzitjes van Bebe-jou, Lief! en andere merken online kopen. Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Luma Badzitje

  Het Luma badzitje biedt een comfortabele steun aan je kindje. Het badzitje beschikt over een meegroeisteun en zuignap. Het badzitje is gemaakt van kunststof en geschikt vanaf de geboorte tot 8 maanden.

  Normale prijs: 16,99

  Special Price 12,99

 • Quick view

  Luma Spikkels Badzitje

  Het Luma Spikkels Badzitje biedt een comfortabele steun aan je kindje. Het badzitje beschikt over een meegroeisteun en zuignap. Het badzitje is gemaakt van kunststof en geschikt vanaf de geboorte tot 8 maanden.

  Normale prijs: 16,99

  Special Price 13,54

2 Resultaten
Trustpilot