"Handsfree" badderen?

 

Gebruik een Thermobaby badstoeltje!

Iedere nieuwbakken ouder herkent het probleem: je komt altijd handen te kort wanneer je je baby in bad doet! Dé oplossing: een badstoeltje. Je kleintje ligt heerlijk comfortabel en jij hebt je handen vrij om je kindje lekker in te soppen. Babypark heeft een ruim assortiment aan badstoeltjes in de aanbieding, waaronder de vrolijk gekleurde Thermobaby badstoeltjes. Kijk online of in de winkel voor het volledige aanbod.

Lees meer...

Wanneer je kindje eenmaal goed zelfstandig kan zitten en het badstoeltje ontgroeid is, is een badzitje weer ideaal. De Thermobaby badzitjes zullen je baby plezieren met hun heldere kleurtjes en vrolijke vormen. Ze zijn veilig vast te maken in het bad met 4 grote zuignappen. Laat je kleintje maar naar hartenlust spetteren in een schuimbad of lees eens samen een badboekje!

 

Een Thermobaby badzitje kopen?

Kom dan langs bij Babypark en kies jouw favoriete kleur uit! Let op: laat je kindje NOOIT alleen in bad, zelfs niet wanneer je een badstoeltje of badzitje gebruikt!

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Thermobaby Daphne Badzitje

  Het Thermobaby Daphne Badzitje wordt op een eenvoudige manier met twee zuignappen stabiel en stevig bevestigd. Het zitje is in hoogte verstelbaar en is geschikt voor baby’s van 0 tot 8 maanden (of 8 kg of 70 cm).
  18,-
 • Quick view

  Thermobaby Aquababy Badring

  De Thermobaby Aquababy Badring wordt door middel van vier krachtige zuignappen bevestigd in bad. Het zitje heeft een ergonomische vormgeving, anti-slip zitvlak en een hoge rugleuning voor ondersteuning

  Normale prijs: 22,99

  Special Price 22,95

2 Resultaten
Trustpilot